27 Mart 2020 Cuma

Pasaport randevu alma

Kimlik Numaranız doğrulandıktan sonra işleminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bulgaristan’dan transit geçişler sırasında dikkat edilmesi gereken başlıca hususlar, VİZE DURUMU Bulgaristan Cumhuriyeti’nin 31. Schengen bölgesi üyesi veya Schengen müktesebatını uygulayan ülkelerde ikamet eden veya uzun süreli ikamet amaçlı.


Hemen yukarıda linkini verdiğimiz bu sayfa aynı zamanda Nüfus Genel Müdürlüğünün diğer işlemleri için de randevu alma sayfasıdır. Randevuya gideceğiniz günden önceki iş günlerin birinde pasaport harç bedeli ve pasaport defter bedelini yatırmış.


Rotterdam Türk konsololsluğu randevulu sisteme geçti.

Konsololuk randevu sayfasından randevu alırken her pasaport için ayrı ayrı randevu alınır. Randevusuz gelenlerin başvuruları kabul edilmiyor. Yeni pasaport kaç günde çıkartılır? Bordo pasaport normal vatandaşların alabileceği bir pasaport türüdür ve vizesiz olarak gidebileceğiniz ülke sayısı şu anlık azdır.


Başkası sizin adınıza pasaport başvurusunda bulunamaz. Konsolosluk pasaport işlemleri için başvurular şahsen yapılır. PASAPORT RANDEVU İPTAL İŞLEMİ.


Randevu Al butonuna tıklanınca karşınıza kimlik, sürücü belgesi ve pasaport randevusu için ayrı buton gelecektir. Burada pasaport randevu al butonu üstüne gelip tıklayınca karşınıza ayrı seçenek açılıyor burada başvuru yapacağınız pasaport çeşidini seçmeniz gerekiyor.

Pasaport randevu alma toplamda adım ve oldukça basit. Bildiğiniz üzere kısa zaman önce sahte pasaport kullanımını önlemek adına e- pasaport adımına geçiş yapıldı.


Randevu Sorgula Bu aşamada daha önce aldığınız randevularınızı görüntüleyebilir ve işlemlerinizi yapabilirsiniz. Randevu sisteminde yapılan düzenleme ile biyometrik veri alınan T. Randevu saatinden yarım saat önce konsolosluğa gelindiğinde ise işlem için sıra numarası alınması gerekmektedir. Bu konuda yeterli kolaylıklar sağlanmıştır. Kişi fazla uğraşmadan pasaport için randevu alabilir.


Bu randevuyu seyahate çıkmadan önce yeterli bir zaman diliminde almalıdır. Aksi halde geç kalma durumları ortaya çıkabilir. Mağdur olmamak adına bu gibi işler ihtiyatlılık kavramına göre yürütülmelidir. Aynı zamanda bu çağrı merkezinden.


E- pasaport randevu alma işlemi için sizden ilk olarak işlem yapmak istediğiniz ildeki kurum ve bu kuruma ait boş randevu saatleri gösterilmektedir. Sizlere en uygun olan saat aralığını seçerek, kişisel bilgilerinizi doldurarak ve yapmak istediğiniz işlemi belirterek dakikalar içerisinde randevu alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Emniyet Müdürlüğü Randevu Alma Sistemi.


Kimlik Kartı, Aile Cüzdanı, Doğum, Ölüm, Vatandaşlık gibi işlemlerinize ilişkin bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. ALO 1çağrı merkezini arayarak pasaport randevusu alabilirsiniz. Ehliyet İçin Randevu Alma Numarası Kaç.


Nöbetçi telefonumuzu mesai saatleri dışında "sadece acil durumlar" için aramanızı önemle rica ederiz.

Başkonsolosluğumuz randevu sistemi ile çalışmaktadır. Yeni verilen pasaportlar hakkında şunu da sakın unutmayın.


Eskiden pasaportlar değiştirilmeden uzatma ve yenileme işlemleri gerçekleştiriliyordu. ALO 1Nüfus Randevu Çağrı Merkezinden telefon ile randevu alarak yapabilirsiniz.


Nüfus Müdürlüğü randevu alma sistemine ' randevu. Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Randevu Sistemine giriş yapmaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.