31 Mart 2020 Salı

Pegasus alınan bilet isim değişikliği

Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Değişiklik yapacağın uçuş ile eski uçuşun arasında fark var ise bu fark tahsil edilir. Yapılacak olan bilet değişikliği, biletin üzerinde olan ad ve soyadı etkileyememektedir. Pegasus hakkında şikayet yazmak için tıklayın!


Yani biletinizin üzerinde var olan isim değişmemektedir. Sadece esnek ve VİP biletler için geçerli olan bu durum promosyon ve ekonomik sınıf uçak biletlerinde geçerlilik kazanmamaktadır. Biletinizi açığa aldığınız zaman bir nevi değişiklik yaptığınız için değişiklik ceza ve kuralları sizin için geçerli olacaktır bu kuralları Uçak Bileti Değişikliği sayfamızı ziyaret ederek edinebilirsiniz.


Biletimde isim değişikliği yapabilir miyim? Rezervasyon yapılmış veya satın alınmış bir bilet üzerinde isim değişikliği yapılması mümkün değildir.


Bu numaramızı Türkiye ve Dünya’nın her yerinden ücretsiz olarak arayabilirsiniz. Ancak bilet değişikliği yapmak isteyenler uçuşlarına saatten az bir süre bulunuyorsa hizmet bedeli, yakıt, Check in gibi ücretler kesilerek kalan miktar iade edilmektedir. Okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Rezervasyon işlemi gerçekleştirilmiş veya satın alınmış biletler üzerinde isim değişikliği, hatalı veya eksik giriş yapılmış olsa da uygulanamaz veya bilet devredilemez.


Pegasus alınan bilet isim değişikliği

Bu ekstra hizmetlerden bir tanesi de bilet tarihi değişikliğidir. Tüm Havayolları’nda bilet değişikliği her havayoluna göre farklılık göstermektedir. PEGASUS yetkilileri ise bu konuda tarafımıza aşağıdaki cevabı vermiş bulunuyor: “Şirket kuralları ve güvenlik nedeniyle, rezervasyon yapılmış bir bilette isim değişikliği yapılamamaktadır.


Seyahat belgenizin A maddesinde "Yapılan bir rezervasyon baskasına devredilemez, isim degisikligi yapilmaz" ibaresi yer almaktadır. Acentaların açıklamasından: " Yapılmış olan rezervasyonlarda isim değişikliği yapılması ve satın alınmış bir biletin bir başka isme devir edilmesi mümkün değildir. Hava yolları genel olarak, harfe kadar olan isim hatalarını, anlam değişikliğine uğramıyor ise kabul etmektedir.


Yer değişikliği yapabilir miyim? Biletlerimi iptal etmek istiyorum. Kasım ayında ocak Sabiha gökçen - Erzurum gidiş ve ocak dönüş bileti aldım. Korona virüsü için alınan ilave tedbirler doğrultusunda 01.


Pegasus alınan bilet isim değişikliği

Kıbrıs seferlerimiz iptal edilmiştir. Anadolu Jet hakkında şikayet yazmak için tıklayın! Bu noktada dikkat edilmesi gereken ise biletin alınmış olduğu kanal olmaktadır.


Pegasus alınan bilet isim değişikliği

Bunlardan biri çağrı merkezi -ki bu ücretli. Ataşehir Barbaros Mahallesi Metro ZM adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi.


Bilet Değişikliği Nasıl Yapabilirim? Acentelerden alınan bilet değişiklikleri için de bu imkanlar geçerlidir.


Dost sitelerimizden bir tanesinde de pegasus havayolları diyarbakır şubesi hakkında iletişim bilgilerine yer verilmiştir. Dileyen yolcularımız bu sitemizi de ziyaret ederek diyarbakır şehrimizde bulunan uçak bileti satış ofisleri hakkında daha detaylı bilgi alabilirler.


Ekim başına kadar vaktimiz var bu işi çözmek için yoksa bilet yanacak, hiç iyi olmayacak. Diğer alınan tüm biletlerde isim soy isim değişikliği yapılmamaktadır. Bebek kategorisine giren yolcular şartlar ne olursa olsun standart bilet ücretinin yüzde doksan indirimli hali üzerinden ücretlendirilirlerken, Promosyon türündeki biletlerde herhangi bir çocuk, yaşı veya öğrenci başlığı altında indirim uygulanmamaktadır.


Açık bilet devredilemez, isim değişikliği yapılamaz. Forumda bu işlerle uğraşmış birinin yardımcı. Sadece YHT ve anahat trenlerine satılan biletler kurallar dahilinde iade alınır. Bölgesel trenlere satılan biletler iade alınmaz.


YHT trenerde sadece esnek bilet tipi olarak alınan biletler iade edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.