27 Nisan 2020 Pazartesi

Psikoteknik belgesi nedir

Psikoteknik Belgesi Nedir ? Araç sürücülerinin alması gereken eğitimlerden biri olan psikometri, dikkat dağınıklığı, algı, hafıza ve muhakeme yeteneklerini kontrol etmek için yapılan bir işlemdir. Motor becerilerinin, tepki hızı, vücut koordinasyon becerilerinin ve psiko- motor becerilerini içerek bu teknik, sürücü.


Alınan bu belge şoför adayının söz konusu işe uygun olup. Ehliyet belgesi almak istiyorsanız öncelikle bu testten geçmeniz gerekmektedir. Egitim kurumumuzda da bu yöntemle gerekli testler yapılmakta ve kişilerin ehliyet almaya yatkın olup olmadıkları ölçülmektedir.


Psikoteknik belgesi nedir

Kurumumuzdan uygun kosullarda bu sistemden faydalanabilirsiniz. Ticari araç sürücülerinin alması gereken bir rapor türü olan psikoteknik hakkında bilgiler yer almaktadır. Başka bir tabir ile psikoteknik belgesi kişinin bahsi geçen işe uygun olup olmadığını gösteren bir belgedir.


Ayrıca diğer yazımız olan psikoteknik belgesi nedir konumuza da göz gezdirebilirsiniz. Trafikteki olası senaryolara verilen tepkiler ölçülecek. Testi geçmeden ticari araç kullanmaya devam eden sürücülere ve araç sahiplerine para cezası. Web Sitemiz yayında.


Yük veya yolcu taşımacılığı yapan tüm ticari taşıt sürücülerinin ve alkol, ceza puanı ve aşırı hız nedeniyle sürücü belgesine el konulan sürücülerin psiko-teknik belgesi alması zorunludur. PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME NEDİR? PSIKOTEKNIK BELGESI NEDIR ? Sizde sıra beklemeden psikoteknik belgenizi JET hızıyla alın.


Bu belgeyi normal bir. Sürücüler kullandıkları araçlar neticesinde ve stresi ile beraber oldukça uzun ve sorunlu yolculuklar yaşayabilmektedir. Bu mesleklerin en zor taraflarıda bunlardır. Dolayısı ile kanunlar, bu tarz meslekler için.


Bu testi uzman psikolog uygular. Son olarak ilçe sağlık müdürlüklerinden. Bütün ticari araç sürücülerinin alması gereken ve Ehliyetine el konulan sürücüler için gerekli olan psikoteknik raporunu vermekteyiz!


Psikoteknik belgesi nedir

Sorularını derledik. Karayolu Taşıma Yönetmeliği 60. SRC Belgesi, SRC Belgesi Nedir, SRC Belgesi Kimler Almalıdır, SRC Belgesi Fiyatları, SRC Belgesi Ücretleri, SRC Belgesi Gerekli Evraklar, SRC Belgesi Sınav, SRC Belgesi Eğitim, SRC Belgesi Ders, SRC Belgesi, SRC Belgesi, SRC Belgesi, SRC Belgesi, SRC Belgesi, ODY Belgesi, ODY Belgesi Nedir, ODY Belgesi Kimler Almalıdır, ODY Belgesi Fiyatları, ODY Belgesi Ücretleri, ODY.


Bakanlık Onaylı Merkez. Toggle navigation Menü. Simulatör cihazında saatlik test ile alınır.


Sağlık bakanlığına bağlı özel psikoteknik merkezleri tarafından testleri ve muayenesi yapılır. Süresi saatin altında olan testler geçersizdir.


Trafik kanunumuza göre ticari araç sürücülerinin yılda bir bu teste girmesi zorunludur. Aksi taktirde cezai yaptırımları olmakta olup kurumumuz bu süreçte gerekli test imkanlarını Bolu’da siz. Sürücü her türlü eğitimi alarak gerekli bütün belgeleri alsa. Nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık fotoğraf ve ehliyet fotokopisi gerekli belgelerdir.


Kişiler ve kurumlar bu fiyatlandırmalar ölçüsünde, ücret alabilmektedir. Kişilerin bedensel ve psikolojik durumlarının sürücülük yapmaya elverişli olup olmadığını gösteren, psikolog ve simülatör eşliğinde gerçekleştirilen saatlik bir testin akabinde verilen bir belgedir.


Psikoteknik belgesi nedir

Başka bir deyişle psikoteknik değerlendirme, bireyin belirli bir işe uygun olup.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.