28 Nisan 2020 Salı

Psikoteknik cezası

Bu cezayı alan kişiler, trafik kurallarına uymamış ve aynı zamanda kuralları ihlal etmiş demektir. Bu nedenle alacakları para cezaları yüksek meblağlar olmaktadır. Alınan bu belge şoför adayının söz konusu işe uygun olup olmadığını gösterir.


Psikoteknik cezası

Bin Kişi Henüz Başvurmadı! Paranızı Cezalara Harcamayın! Ticari Araç Kullanırken idari para cezası ödememek için psikoteknik belgesi alınız. Vivamus eu vehicula sapien.


Aenean dapibus quam orci, eget feugiat tortor vehicula sed. Sed et porttitor sem. Fusce at lacus vitae leo suscipit aliquam. TL idari para cezası uygulanır. Sürücülerin, refleks, algı ve karar. Trafikteki olası senaryolara verilen tepkiler ölçülecek. Testi geçmeden ticari araç kullanmaya devam eden sürücülere ve araç sahiplerine para cezası. Ticari araç kullanabilmek veya trafik cezası nedeniyle kapalı olan ehliyetinizi geri alabilmek için gerekli rapordur.


Psikoteknik cezası

E-devlet onaylı PSİKOTEKNİK RAPORUNU MERKEZİMİZDEN ALMAK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN. Son Dönemlerde artan trafik kazalarını önlemek amacı ile T. Bakanlığı genelgesiyle zorunlu hale. Uygulanmakta Olan İdari Para Cezaları.


Psikoteknik cezası

Bu ceza miktarı her sene katlanarak artmaktadır. Sizler de bu cezayı yememek adına en kısa sürede müracaatlarınızı gerçekleştirerek belgenizi almalısınız.


Hızlı randevu için telefon. Yeni adresimiz Bayraklı Adliyesi Karşısında. Performansa dayalı hemen uygulanan ve bireysel girilen testle alınmaktadır. Karayolu Taşıma Yönetmeliği 60.


Aynı yönetmeliğin 73’üncü maddesine göre bu değerlendirmeyi yaptırmayan sürücüleri çalıştıran firmalar için para cezası, yetki belgesinin iptali ile ceza koşulları açıklanmıştır. PSİKO-TEKNİK RAPORU ARTIK E-DEVLET’TEN GÖRÜNTÜLENEBİLİYOR. Sisteme işlenilen raporlar trafik denetlenmelerinde sistem üzerinden emniyet mensupları.


Sektörün en genç paydaşlarından biri olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. TL para cezası uygulanacak.


PSİKOTEKNİK BELGESİ Kişilerin bedensel ve psikolojik durumlarının sürücülük yapmaya elverişli olup olmadığını gösteren belgedir. Psiko-teknik nedir?


Pendik psiko-teknik psikoteknik kaza psikoteknik belgesi ceza istanbul psikoteknik değerlendirme merkezi psikoteknik sabıka psikoteknik yorum psikoteknik fiyatı ehliyet psikoteknik psiko motor psikoteknik değerlendirmesi psikoteknik belgesi Pendik psikoteknik dikkat. Tuzla bölgesinde kurulan şirketimiz.


Sağlık bakanlığı Denetiminde ve sağlık bakanlığı tarafından belgelendirme ile yetkilidir. Kurumumuz psikoteknik belgesi alanında alınması gerekli temel eğitimlerin tamamlanması, sürücülerin sürücülük yeteneklerinin reflesklerinin ölçülmesi ve psikolojik olarak trafik ve araç kullanmaya hazırlanması konusunda. Cezası ise 3TL’den 8TL’ ye çıkmıştır. Toplamı ‘ den 3’ e düşürülmüştür.


SRC Belgesi almadan araç kullanan kişilere 2TL, Araç. Bu testi daha az süre yaparlarsa kanunlar kapsamında geçersiz sayılır.


Yani psikoteknik belgenizi gün içerisinde 1-saat süre zarfında temin etmeniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.