3 Ağustos 2020 Pazartesi

Turist olarak almanya vizesi

Almanya turistik vize. Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatinizle ilgili soruları cevaplandırmanız istenir.


Ayrıca fotoğrafınız ile –gerekli olduğu takdire – parmak izi kayıtlarınız alınır. Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Seyahat amacının doğru belirlenmesi, vize başvurunuzun onaylanması için son derece önemlidir.

Ancak unutulmamalıdır ki. Başvuruda konaklama bilgileri, seyahat süresi ve mesleki durum gibi kriterler önem arz etmektedir. Kovid-kaynaklı seyahat yasağı Antalya, İzmir.


Schengen Anlaşması’nın bir sonucu olarak oluşturulan Schengen Bölgesi, hepsi ortak bir vize politikasını paylaşan Avrupa ülkesini kapsamaktadır. AB ve AET vatandaşlarının aile bireyleri vize harcından muaftır.


Ya da eğitim almak. C tipi kısa dönem kapsamında müracaatta bulunmak isteyen. Parmak izinizin geçerlilik süresi yıldır. Tecrübemiz ile TDO Turizm bünyesin de yer alan vizesi.

Konsolosluk resmi sitesi değildir. Bu vizeyi alırken genel olarak belirlenen evrakların doğru şekilde hazırlanması gerekmektedir. Belgeleri hazırlay. Bu vize başvurularında genel olarak amaçlanan turistik geziler, sosyal veya ailevi sebepler olmaktadır.


Bu vize tipinde başvuru esnasında mülakat süreci olacaktır. Her sorunun detaylı olarak tam ve doğru bir şekilde doldurulup imzalanması vize alım oranınızı arttıracaktır. Bu durum yalnızca turistik seyahatlerde geçerli.


Siyah (Diplomatik), Gri. Hem istenilen belgelerin sayısı hem de sonuçlanma süresi (ile iş günü) ve vizenin alınması açısından diğer vize türlerine nazaran daha kolay olan vize türüdür.


Pasaportu bulunmayan adayların her şeyden önce pasaport başvurusunda. Bu vizeyi alan kişiler en fazla gün (ay) için seyahat hakkına sahip olurlar.


Shengen vizesi alan kişiler Schengen üyesi olan Avrupa ülkelerinde vize süreleri boyunca serbestçe. Bu süre bitiminde ülkeyi terk etmek zorundadırlar.


Kural olarak, vize muafiyeti tanınan yabancılara turistik vize verilmemektedir. Bir iş bulduğunuzda, bunu “iş için oturma izni” olarak değiştirmelisiniz.


Aile ve arkadaş ziyaretlerini kapsayan (En fazla gün) Danimarka vizesi için turist vizesine ek olarak istenen belgeler, ziyaret edilecek kişiye ait dokümanlardır. Başvuru sahibinin Danimarka’da bulunan referansına dair İngilizce yazılmış bir davetiye istenmektedir.


Danimarka’da ziyaret edilecek kişinin oturma izni belgesi ya da kişi Danimarka vatandaşı ise pasaportunun.

Vize ücreti herhangi bir. Başvuru yaparken işlemlerin doğru bir şekilde ilerlemesi için vize türünün bildirilmesi gerekmektedir. Bu vize her altı aylık dönem için en fazla üç aylık bir süre için tanzim edilebilir. Bu, kişiye Schengen devletleri içinde serbest hareket etme ve dolaşma.


Yine de bunun sık gerçekleşen bir durum olmadığını, ancak yer yer yaşanabilen bir sorun. Avustralya vizesi için turist olarak yapılan başvurularda 140$, Work and Holiday programı için 440$, sağlıkla ilgili başvurularda 280$ talep ediliyor. Visa ve MasterCard’dan %1.


Bunlardan en önemlisi, ulusal vizenin Schengen vizesine göre pek çok avantajı bulunduğundan değerlendirme kriterleri biraz daha dikkatli yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.