2 Eylül 2020 Çarşamba

Vfs global fransa vize randevu

Partnering with governments across the worl. Vize başvurunuzu yaptıktan sonra, Vize Başvuru Merkezinde parmak izlerinizin alınması ve fotoğrafınızın çekilmesi için randevu almanız gerekir. Bu adım "biyometrik bilgi" olarak bilinmektedir. Randevu aldıktan sonra, randevu mektubuyla birlikte randevu onayı konulu bir e-posta alacaksınız.


Vfs global fransa vize randevu

Bu gibi nedenlerden dolayı vize başvurusunda bulunacak kişilerin, Fransa randevunuzu mümkün olduğunca ay öncesinden alarak başvurularını yapmalarında fayda vardır. REQUEST FOR A GROUP APPROVAL ’ yazmanız gerekmektedir. Randevu alın İşaretlenmiş bölümlere tıklayarak randevu sayfasına ulaşabilirsiniz. Ankara ve Istanbul (sadece Beyoğlu ofisi) ofislerimiz Çarşamba ve Cuma, diğer ofislerimiz sadece Çarşamba günleri açık olacaktır.


Lütfen vize başvuru merkezine gelmeden önce randevu almayı unutmayınız. Uzun dönem vize türünde (D tipi vize ) seyahatinize en fazla ay kala başvuru yapabilirsiniz.


Başvuru sahiplerinin başvuru tarihi ve gidiş tarihi arasında en fazla gün öncesinden başvurusunu gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Italya Vize Başvuru Merkezine Hoşgeldiniz.


Vfs global fransa vize randevu

Schengen ülkeleri ve Dubai,Kanada,Avustralya gibi ülkeler almış olduğu kararlar ile bu ülkeler ve birçok ülkenin vize başvurularını ülkelerinin konsolosluğu yerine Vfs Global adlı fahri konsolosluktan kabul edilmesine ve işlemlerin buradan yürümesine karar vermiştir. Vfs Global ile yapılan başvurular Konsolosluğa gitmenize gerek kalmadan gerçekleştirdiğiniz. VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır.


Vfs global fransa vize randevu

Please click here to access appointment system. All Rights Reserved.


Vfs Global kurumuna Avrupa ülkelerine giriş yapmak için zorunlu olan Schengen vizesine başvururken evraklarda herhangi bir eksik yada yazım hatası, yetersiz bilgi içeriklerinde ise Vfs Global evrak kabul etmemekte vize onayına giriş yapılabilmesi yada yasal işleyişin yürümesi için eksiksiz ve doğru evraklarla başvuru bulunması için müşteri yetkilisinden yardım almanız. Başvurularınız sırasında eksik ya da hatalı evrak nedeniyle vize başvurunuzun reddedilmemesi için başvurularınızı VSF Vize aracılığı ile yapabilirsiniz.


Fransa ’da kalmaya yönelik uzun süreli vizelerin ücreti ise avro’dur. Vize ücretlerine (.. ) lire la suite. Fransa vizesi almak için VSF Global firması yetkilendirilmiştir. Türkiye’den Fransa için vize başvurusu.


Data, Vfs Global, Orange Vize, TlsContact vs. Vize randevusu almak ve vize başvurunuzun firmamız tarafından yürütülmesi için bizi arayın.


Ayrıca site üzerinde VIP oda hizmetleri yardımıyla kişiye özel olarak danışmanlık. Vfs Global Fransa ile anlaşması ve akreditesi olan kurumlar ile bağlantıya geçerek adınıza tüm işlemleri başvuru merkezlerinde randevu sırası ve evrakları formları düzenlemek için zamanınızı tüketmeden vize işlemlerinizi sizlere en yakın ve bağlı olduğunuz şubelerden gerçekleştirebilirsiniz.


Başvuru işlemini gerçekleştirmeden önce ziyaret amacınızın net olması gerekmektedir. Vfs Global vize başvurusu için randevu alarak başvuru merkezine gitmeniz gerekmektedir.


Evraklarınızın tamamlanması ve randevu sistemine kaydınız gibi başvurunuzun önemli noktalarında devreye girerek olumlu başvurular yapmanızı sağlamaktadır. Bu dosyalar daha sonra VFS Golbal tarafından incelenmesi ve karar için Başkonsolosluğa iletilecektir. Mailime gelen doğrulama linkine tıklamama rağmen kabul etmiyor. Lütfen bir an önce bu sorunu çözmenizi rica ediyorum.


Acil vize almam lazım. Schengen Vizesi Avrupa’ da ülkenin dahil olduğu ve genelde herhangi birisinden almış olduğunuz vize ile diğerlerine de giriş çıkış yapma hakkı veren vize türüdür.


Bize vize için başvuru yaptığınızda, sizin için en yakın tarihe vize randevu alma işlemi yapılmaktadır. Yapmış olduğumuz vize işlemleri sırasında hangi evrakların gerekli olduğunu belirleyerek vize almanız konusunda size uzman desteği sunuyoruz.


VİZE DESTEK HATTI Firmamız aracılığı ile randevu almak için ücretsiz vize destek hattımızı arayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.