15 Eylül 2020 Salı

Vfs global vize başvuru merkezi

Site Kullanım &amp. Hollanda için kısa süreli Schengen vizesi veya Krallığa bağlı Karayipler için vize başvurunuzu VFS üzerinden yapabilirsiniz. Vize başvurunuzun durumunu internetten de takip edebilirsiniz.


Lütfen vize başvuru merkezine gelmeden önce randevu almayı unutmayınız. Randevu almak zorunludur.


Covid 19-pandemisi nedeniyle tüm VFS uygulama merkezleri açık değildir (Bakü) ve tüm uygulama merkezleri tüm gün açık değildir.

Vize için başvurmak isteyen bireylerin dikkatle sitemizi incelemesi tavsiye olunur. Uzun dönem vize türünde (D tipi vize ) seyahatinize en fazla ay kala başvuru yapabilirsiniz. VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır. Vize randevusu almak ve vize başvurunuzun firmamız tarafından yürütülmesi için bizi arayın.


Tüm dünyadaki hükümetlerle işbirliği yaparak vize başvuru sahiplerini tüm başvuru süreci boyunca destekliyoruz. Posta ile başvuru yapılması ancak ödenen hizmet ücretinin doğru olmaması halinde, farkın ödenmesi için başvuru sahibi aranacak veya başvuru, sahibine iade edilecektir.


Vize Başvuru Merkezi tarafından sunulan ek hizmetlere hakkında ayrıntılı bilgi için, lütfen buraya tıklayınız. Seyahatinizin başlangıç tarihine gün ve daha fazla var ise vize başvurusunda bulunamazsınız.

Tam yetki sadece vize başvurusu yapılan ilgili konsolosluğa aittir. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. Kurtuluş Deresi Cad. Bu konudaki tüm sorumluluk başvuru sahiplerine aittir.


Eğer ki başvuru sahipleri için gideceği ülkeden bir davetiye gelmiş ise gelen bu davetiye başvuruyu gerçekleştiren adına ve direk başvuruyu. Global Vize - Schengen Vizesi - Vize Başvuru Hizmetleri.


Türkiye’nin komşularından biri olan Yunanistan güzel ve sevimli mimarisi ile her zaman ilgi çekici olmuştur. Bu nedenle dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla birlikte ülkemizden de Yunanistan’a gidip görmek isteyenler vardır. VFS Vize ;" Vize Takibi Hizmet Bedeli" karşılığında sizin adınıza başvuru yapmak yetkisine sahiptir. Unutmayınız ki;eksik evrak vize başvurunuzun red edilmesinin başlıca nedenidir.


VFS GLOBAL BAŞVURU MERKEZLERİ : İSTANBUL, ANKARA, İZMİR, ANTALYA, BURSA, GAZİANTEP, TRABZON, EDİRNE, BODRUM, MARMARİS bölgelerinde hizmet vermektedir. Almanya Ulusal vizesi D vize olarak da bilinen ve kişiye Almanya’da yasal ikamet hakkı tanıyan bir vize türüdür.


Schengen Vizesi Avrupa’ da ülkenin dahil olduğu ve genelde herhangi birisinden almış olduğunuz vize ile diğerlerine de giriş çıkış yapma hakkı veren vize türüdür. Ya da kendi ülkelerinde daha fazla. Vizvize vize merkezi kalitesiyle, vize randevu aşamasında vize işlemleri yapılır. What to bring with you when you visit the visa application centre to apply for a UK visa.


Dosyanızı teslim edin: Tamamlanmış dosyanız (shengen başvuru formu, adetbiometrik fotoğraf, pasaport, vize ve VFS servis ücreti, istenilen belgeler) ile randevu günü ve saatinde VFS Vize Merkezi ’ne geliniz. Firmamız bir konsolosluk, fahri konsolosluk veya yetkilendirilmiş kurum ile anlaşma içerisinde değildir.

Vfs Avusturya vize. Tüm bu vize işlemlerinin gerçekleştirilmesi aşamasında herhangi bir sorunla karşılaşmamak için gerekli olan pasaport ve belgeleri en az bir ay önceden hazırlamak büyük önem taşımaktadır. Vize hazırlık süreci, hizmet veren vize danışmanlığı ile alınan randevu ile birlikte başlanması ve süreç içerisine bilinmesi gereken tüm bu bilgilerin doğru bir şekilde.


Almanya vize başvuruları tüm Türkiye de idata başvuru merkezinden yapılmaktadır. Başkonsolosluğuna ileten tüm Türkiye’de “TLS Contact İsviçre” dir. Vize merkezi üzerinden alınacak başvuru.


Cumhuriyeti Vizesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.