21 Eylül 2020 Pazartesi

Vfs vize takip

Unutmamalısınız ki, farklı vize kategorileri için farklı işlem süreleri vardır. Tahmini teslimat süresi sizin durumunuza göre de değişiklik gösterebilir. Bu ‘’Başvurunuzu Takip Edin’’ özelliği sadece Vfsglobal Vize Başvuru Merkezi’nden başvuru yapıp başvurunuz için referans numarası aldıysanız kullanılabilir.


Bu servis sadece başvurunuzun nerede olduğunu göstermekle birlikte başvurunun incelenmesinin hangi aşamada olduğunu belirtmez. Kanada Vize Bürosu, pasaportunuzu Kanada Vize Başvuru Merkezine iade edecek ve Merkezimiz önceden tercih ettiğiniz iletişim aracını kullanarak başvurunuzun durumunu size bildirecektir. Online Başvuru Takip Sistemi, pasaportunuzun teslim alınmaya hazır olduğuna dair güncellenecektir. Pasaportunuzu almak için Kanada Vize Başvuru.


Vfs vize takip

Hollanda için kısa süreli Schengen vizesi veya Krallığa bağlı Karayipler için vize başvurunuzu VFS üzerinden yapabilirsiniz. VFS Vize Başvuru Merkezi’ne vize başvurusu yapıldıktan sonra, internet üzerinden vize başvurunuzu takip edebilirsiniz.


Gişede, dosyanızın referans numarasını belirten bir fiş verilir. Bu numara ve soyadınız ile online takip hizmetimize erişebilirsiniz.


VFS Global tarafından yönetilen Danimarka Vize Başvuru Merkezi web sitesine hoş geldiniz. VFS Global, Danimarka’ ya başvuru yapmak isteyenlere vize prosedürü ve gereklilikleri hakkında bilgi sağlamak ve vize başvurularını toplamak için Danimarka Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş, özel olarak işletilen ticari bir hizmet şirkettidir. Find information and begin your application.


Uzun dönem vize türünde (D tipi vize ) seyahatinize en fazla ay kala başvuru yapabilirsiniz. Başvuruyu takip etmek için Vize Başvuru Merkezini ziyaret ediniz: ANKARA. Muhsin Yazıcıoğlu Cd.


Vfs vize takip

You can use VFS Global ’s SMS service to stay updated on the status of your application. Başvurunuzun güncel durumu hakkında bilgi almak için VFS Global SMS hizmetini.


However, this service is available on payment of an additional charge. Once the Canadian Visa Office has assessed your application, they will make a decision and aff. Track the progress of your visa application with VFS Global. Apply for Visa to Canada In Turkey.


Our operations are impacted by Covid-1 for latest information click here. The first step is to determine which visa type you nee and check whether you’re eligible to apply for it. You’ll also need to know the documents that you’ll have to submit along with your application, how long the application might take and fees you’ll have to pay.


Vize başvurunuz, vize başvurunuza ilişkin her türlü kararı veren Kanada Hükümeti tarafından değerlendirilecektir. VFS Global ve personeli vize başvurunuzun sonucu üzerinde hiçbir rol ve etkiye sahip değildir. VFS Global, yalnızca vize başvurunu formunuzun doğru bir şekilde doldurulması ve iletilmesini sağlayacak hizmetler.


Vfs vize takip

Haberler ve Duyurular. VFS Vize Merkezine vize talebi başvurusu yapıldıktan sonra, internet üzerinden vize başvurunuzun prosedürünü takip edebilirsiniz. Posta ile başvurunun Kanada Vize Başvuru Merkezinde alınması üzerine, başvuru, VFS Global portalına kaydedilecek ve başvuruya bir takip ve referans numarası verilecektir. Başvuruya ait referans ve takip numarasının veya varsa eksik bilgi ve belgelerin belirtildiği otomatik bir e-posta gönderilecektir.


Lütfen dikkat: Vize Başvuru Merkezinde yasak eşyaları saklamak için herhangi bir hizmet sunmamaktadır. Başvuru sahiplerinin, Vize Başvuru Merkezine girmeden önce bu eşyaları saklamak için farklı düzenlemelere başvurmalıdır. Tüm Vize Başvuru Merkezleri saat güvenlik kameralarıyla takip edilmektedir. Welcome to the Canada Visa Application Centres.


Please select the region and country you wish to apply from. Başvuru sahibi ay içinde biyometri (parmak izi, fotoğraf) sağlamış ise, şahsen gelmesi gerekmemektedir. Nakliyat şirketleri vize uzatma taleplerini İstanbul başvuruları için : consulate. Mailde şoföre ait pasaportun ve vize sayfalarının, giriş damgalarının görselleri.


Ankara başvuruları için : consulate.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.