16 Eylül 2020 Çarşamba

Vietnam vizesi kapıda

Vietnam Vize İşlemleri İçin Bizi Arayın! Siz kapıda yeni bir vize başvurusu yapmayacaksınız.


Sizin için almış olduğumuz vize onay mektubu vizenizin onaylandığını taahhüt eder ve onaylanmış vizenizin kapıda basılmasını, sonrasında da ülkeye sorunsuz bir şekilde girmenizi sağlar. Hemde çok kolay bir şekilde!


Vize onay mektubunuzla birlikte havaalanına vardığınızda, görevliler size bir form veriyor. Herhangi bir ön ödeme yapmadan, online olarak başvuru yapabiliyorsunuz. Birçok blogta Türkler’in zamanında oraya giderek yüz kızartıcı suçlar işlediğinden buna istinaden zorlaştırıldığından bahsedilmiş.


Vietnam vizesi kapıda

Arzu ederseniz vietnam online vize başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Yıpranmış, hasar görmüş ya da yıldan daha eski pasaportlarla yapılmak istenen vize başvuruları kabul etmemektedir. Fakat kapıda uygulanan vize başvuru prosedürleri ile Türkiye’den yapılan vize başvuruları için uygulanan proesdürler arasında bir fark olmamaktadır. Bu sebepten dolayı Türk vatandaşlarının sınır kapısında çeşitli zorluklarla karşılaşabilmektedir.


Cbelgesini vietnamrehberi. Aynı zamanda istemiş olduğunuz bu belge, bir vize de değildir. O belgeyi almak da biraz çetrefilli. Vizenin sonuçlanması iş günüdür.


Express uygulaması mevcuttur, başvurudan sonraki iş gününde hazır olmaktadır. Yani kapıda alırız ne de olsa burası Asya ülkesi demeyin üzülürsünüz. Gerisi Allah kerim. Bavulumu aldıktan sonra vize almak için gümrük polisinin orada sıraya girdim.


Daha önceden doldurduğum, seyahat acentamın bana göndermiş olduğu vize formülüyle birlikte pasportumu ve Doları vermem yeterli oldu. Ancak bunun yanlış bir kanı olduğunu söyleyebiliriz.


Açıldığı günden sonra vizeyi almak için sadece günümüz kalsa da biz tüm pozitifliğimizle o gün konsolosluğun kapısındaydık. Size söyleceğim tek şey hiç birine kulak asmamanız yönünde olacaktır. Hayır yaşamazsınız. Onaylanmış bir vizenizi (vize onay mektubu-cbelgesi) bastıracaksınız.


Sizden kapıda ekstra herhangi bir evrak talep edilmez. Görüldüğü gibi profesyonel bir ekiple en zorlu görülen süreçler bile kolayca tamamlanabiliyor. Makamlar tarafından istenilen gerekli evraklar koşullara, ülkenin içinde bulunduğu duruma göre değişkenlik gösterebilir.


Vietnam vizesi kapıda

Kapıda Kenya vizesi alınabildiği bilmemize rağmen yine de bir değişiklik var mı diye araştırmak istedik. Araştırmamız sonucu Türkiye Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığının sayfasında böyle bir bilgiyle karşılaşınca daha da detaya girmeye karar verdik. Kapıda vize ile Yunan Adalarına tek girişli, maksimum gün kalış süreli vize alabilirsiniz. Bu tarihe kadar aşağıdaki Yunan Adaları’na gitmeyi planlıyorsanız kapıda vize alabilirsiniz.


Vietnam vizesi kapıda

Yalnız Türkler olarak bu vizeyi alırken hayli zorlanıyoruz. Bunun sebepleri hakkında oldukça ilginç teoriler var. Kimisi zamanında oraya yerleşen Türklerin dolandırıcılık yapmasının ardından hükümetin böyle karar aldığını söylüyor, kimisi zamanında Türkiye’de düğün yapmak isteyen zengin bir. Bu yazılar ve paylaşımlar yüzünden oluşan.


Böyle bir ülkenin vizesinin neden bu kadar zor alındığına dair çeşitli söylentiler var ancak ben de tam sebebini öğrenemedim. Kamboçya vizesi etiketi olan pasaportu almamız dakikadan az sürdü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.