1 Ekim 2020 Perşembe

Vize istemeyen ülkeler 2019

Sorusu ise vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Transit vize normal vize ile aynı şey değildir. Eğer o ülkeye ait transit vize. Aynı zamanda kapıda vize veren ülkeleri ve en güzel ülkeleri de bulabilirsiniz.


Kesin Bilgi 255views. Türkiye ile Moldova arasında yapılan anlaşma sonucunda iki ülke arasında vizeler kaldırıldı. Bizden de vize istemeyen ülkeler var, hem de çok! Aslında dünya üzerindeki 1ülkenin yaklaşık 1tanesine Türk.


Vize istemeyen ülkeler 2019

Bu listede, sadece bordo pasaport (umuma mahsus pasaport) için geçerli vizesiz gidilen ülkeleri derledim. Uçak bileti almadan önce mutlaka bu listeye göz atın.


Varış ülkenize birden çok transit seçeneği olacağından, transit vize istemeyen ülke seçmek size hem zamandan hemde paradan. Listede toplam ülke var. Online vize veren ülkeleri de listede belirttim. Bu ülkeler arasında en dikkat çekici olanı.


Bu liste umuma mahsus yani bordo pasaport ile vizesiz gidilen ülkeler listesini içeriyor ve ülkeleri alfabetik sıraya göre yazdım. Türk vatandaşlarına gün. Tatil için vizesiz gidilecek ülkeler hangisi?


Vize istemeyen ülkeler 2019

Yani yurt dışına gitmek istiyorsanız ve gitmek istediğiniz ülke sizden vize istiyorsa o ülke. Vize Başvuru İşlemleri. Akdeniz’in eşsiz doğal güzelliklerinin görülebildiği bu ada ülkesi özellikle yaz sezonunda tatil için sıklıkla tercih edilir. Yeşil pasaporta vizesiz ya da kapıda veya online vize ile kolayca gitme avantajı sunan ülkeler listesini hazırladım.


Vize istemeyen ülkeler 2019

Aşağıdaki listedelerde yer. Andorra Bordo pasaport sahipleri gün süreyle vize gerekmiyor. Belarus Bordo pasaport sahipleri gün süreyle vizeden muaftır.


Bosna-Hersek 1gün içerisinde günü aşmamak kaydıyla vizesiz gidilir. Farklı ülkeleri gezmek için illa vizenizin olmasına ve kim bilir gittiğiniz yerde. Cook Adaları (Gün) Fiji (1Gün) Niue (Gün) Palau (Gün) Samoa (Gün) Tonga (Gün) Tuvalu (Gün) Vanuatu (Gün) Yeni Kaledonya. Pasaport veya vize sorunu olmadan ülkeyi gezebilirsiniz.


Moldova gezilecek yerler arasında birçok şehrini barındırıyor. Harika bir ülke diyebilirim. Gitmişken görmeden dönmeyin diyecek çok fazla. Ve gün geçtikçede bu tablo artmaktadır.


Bu sebeple pek çok insan vizesiz ülkelerin nereler olduğunu merak ediyor. Bu nedenle siz de buralara vizesiz ve kolay bir şekilde gidebiliyorsunuz. Sahip olduğunuz pasaport için vize istemeyen ülkelere gerçekleştirdiğiniz seyahat, vizesiz seyahat olarak değerlendirilir. Tatile yurt dışına çıkmak isteyen fakat, karşısına çıkacak birçok prosedürle de uğraşmak istemeyen tatilcilerin pasaportlarıyla gidebileceği Avrupa Ülkeleri bulunuyor.


Yaz tatili sona erse de, kıyı bölgeler yerine yurt dışına çıkmak isteyenlerin rotası vizesiz ülkeler oluyor. Yurt dışında tatil yapmak hemen herkesin hayali.


Ancak özellikle Avrupa’ya seyahat hayali kuranların en çok zorlandığı konu vize başvuru ücretleri. Ortalama Okuma Süresi: dakika. Ekonomik nedenlerin yanı sıra seyahatlerimizi belirleyen önemli bir etken de ülkelerin birbirleri arasındaki.


Dünya turuna çıkmaya karar verdiğimizde seçtiğimiz ilk. ABD ile yaşanan vize krizini, pek dillendirmeseler de Avrupa Birliği ülkeleri takip etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.