12 Kasım 2020 Perşembe

Waffle dükkanı açmak için gerekenler

Waffle dükkanı açmak için iki seçeneğiniz var. Bunlardan birincisi kendi markanızı oluşturmak, ikincisi ise herhangi bir markanın bayiliğini almak. Kendi waffle markanızı oluşturmak Kendi markanızı oluşturmak ve dükkanı sıfırdan yaratmak ikinci seçeneğe göre biraz daha uğraş isteyen ve masraflı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.


Wafflecı dükkanı açmak için nasıl bir dükkan gerekli, nerede açılır ? Tabi isim hakkı almadan kendi imkanlarınız dahilinde araştırmalar sonucu ulaşacağınız rakam budur. Bu işyeri açma belgesini nasılalabilirim?

Peki waffle house açmak için gerekli ekipmanlar neler ? Bu ekipmanları 2’ye ayıracağız. Yapılacak bu harcamalarla waffle dükkanı açmak konusunda yapılacak maliyetler değişiklik gösterebilmektedir. Dükkan açmak isteyenler için waffle cafe de maliyet dekor ve işletme büyüklüğüne göre değişecektir.


Ancak bir çok iş fikrine göre oldukça uygun maliyetler söz konusudur. Kar marjı ise içecek satışı ile maksimum seviyede olacaktır. Gerekenler nelerdir? Nelere dikkat edilmesi gerekmekte?

Yeni bir iş yeri kuracak olan girişimciler’den devlete ait resmi kurumlar olan Belediye, Vergi dairesi, Ticaret ve Esnaf odaları ile SGK ve BAĞ-KUR kurumlarınca bazı gerekli belgeler istenir. Türk Ticaret Kanunu kapsamında bu evraklar her ticari faaliyet gören esnaflardan istenilmektedir.


Açacağınız sektördeki dükkan (işletme) göre bu. A) Çiçekçi dükkanı açmanın püf noktaları. Siz bile hissedemeyebilirsiniz.


Günümüzde waffle dükkanı açmak oldukça karlı bir iş fikri olabilir. Olabilir dedim çünkü karlı olabilmesi için yukarıdaki uyarılarımı dikkate almanız gerekmektedir. Kötü bir yere dükkan açarsanız, karlılığı bırakın, zarar dahi edebilirsiniz. Tabi burada, motorlu bir servisinizin olması ve online yemek siparişleri kanalıyla sipariş almanız da karlılığınızla birlikte çalışan sayınızı da artırabilecektir.


Dükkan – İşyeri açmak istediğiniz zaman Türkiye sınırları içerisinde nerede olursanız olun hemen hemen aynı belge – evraklara ihtiyacınız olacak. Pizza dükkanı açmak için herhangi bir sertifika almanıza gerek yoktur, ancak pizzanın en iyi şekilde hazırlanması ve yine aynı şekilde servis edilmesi oldukça önemlidir.


Bu konuda pizza yapımını öğrenebileceğiniz aşçılık okuluna gidebilir ya da personeliniz yeterince uzman değilse onlara bu tarz eğitimler aldırabilirsiniz. Peki gerekli olan bu belgeler hangileri, öncelikli olarak Muhasebe firmasına gidip şahıs firması açtırınız. Bunu yapmanız için kimliğiniz yeterli olacaktır.


Berber dükkanı açmak için uygun bir yer araştırın. Daha önce berber dükkanı olarak kullanılmış bir dükkan işinizi kolaylaştıracaktır. Bir bakkal dükkanı ile bir eczanenin açılış prosedürleri birbirinden çok farklıdır.


Emekliye Faizsiz Kredi Onaylandı mı?

Giyim mağazası dükkanı için en başında bir butik ile başlayabilirsiniz. Küçük bir butik açmak büyük bir mağaza dükkanı açmaya göre daha az maliyetli olacaktır. Yeterli sermayeniz yok ise bankalara başvuru yapabilir veya Kosgeb tarafından sağlanan hibe desteklerinden ve.


Meskenlerde iş yeri açılması durumunda kat maliklerinin oy birliği ile aldığı karar bulunacaktır. Tapu da işyeri görünen yerlerde umuma açık istirahat ve eğlence yeri açılması durumunda yönetim planında aksine bir hüküm yoksa kat maliklerinin oy çokluğu ile. Kozmetik dükkanı açmak için gerekli belgeler nelerdir? Bu belgeler, işletme açmak için gerekli olan belgelerdir ve diğer sektörlerden herhangi bir farklılık göstermemektedir.


Aşağıda yer vereceğimiz belgeleri, ayrıca muhasebeciniz vasıtasıyla da. Telefon satış ve tamir mağazası, kuaför, market veya küçük bakkallar, cafe işletmeciliği, market bayilikleri, gibi birçok iş alanında tecrübelerine ve yeteneklerine göre iş alanı seçebiliyorlar. Yukarıda da değindiğimiz gibi dövme dükkanını açmak için her şeyden önce kalfalık ve ustalığa dair resmi belgelerin temin edilmesi öncelikli koşuldur.


Tuttuğunuz stüdyonuzda size gerekli olan malzemelerin ne yazık ki önemli bir çoğunluğu yurt dışından temin edilebilmektedir. Zira çok da yeni olmayan bu iş fikrinin her semtte, her ilde, eski ve köklü temsilcileri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.