10 Mart 2021 Çarşamba

Yayın denizi örnek kitap talep formu

Ayrıca örnek kitap talep formu doldurarak ücretsiz örnek kitap talebi yapabilirsiniz. Bu şekilde tanıtım kitapları isteyebilirsiniz. Kazan Yayınları olarak amacımız eğitimde çıtayı her zaman daha yükseğe taşımaktır.


Yayın denizi örnek kitap talep formu

KAMPANYA VE YENİLİKLERDEN HABERDAR OL. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Güz Dönemi için tanıtım amaçlı dağıttığımız örnek kitaplar bu dönem için sona ermiştir! Talep Formu Yanda ki formu doldurarak örnek kitap talebinde bulunabilirsiniz.


Talepte bulunurken lütfen formda ki bütün alanları eksiksiz ve geçerli bilgilerle doldurunuz. Diğerleri Sabit Kargo :TL GÜVENLİ ALIŞVERİŞ 2Bit SSL Güvenlik Sertifikası İle %1Güvenli Alışveriş �. Yayın Denizi orijinal İnternet sayfasıdır. Kitap İsteme Formuna Ulaşmak için. Denge Wordpress Teması.


Bedelsiz numune faturası kesilebilmesi için bütün bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Bilgilerden herhangi biri doldurulmadığında örnek kitap gönderilemeyecektir. Bu tür dışında kaynak talepleri dikkate alınmayacaktır.


Lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurunuz. Esen yayinlari icin müdürden okuldan öğretmen olduğuna dair belge faxlanacak. Belgede branş, cep telefonu bilgisi bulunmalı. Eğitim Öğretim Yılı itibariyle örnek kitap gönderen yayınevleri ve adresleri aşağıda verilmiştir.


Yayınevlerine web sayfalarından mail atarak, iletişim formlarını doldurarak veya telefonla arayarak örnek kitap talebinde bulunabilirsiniz. PREV NEXT FORMU GÖNDER.


Eğer kaydınız yoksa lütfen buraya tıklayın. Kayıtlı Öğretmen Girişi. Daha önceden kaydınız bulunuyorsa lütfen buraya tıklayın.


Alanında uzman yazarlar tarafından hazırlanan bu kitap, Millî Eğitim Bakanlığının T. Tarihi ve Atatürkçülük dersi 8. Sipariş notu bölümüne özel talepler bildirilebilir. Uygun görülürse yayın evi tarafından dikkate alınacaktır.


Yoğun talep sebebiyle örnek ürün talep formu kapatılmıştır! Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan İCAT YAYINLARI, ilk ürünlerini vermeye başlayarak yayın sektörüne yeni bir soluk olarak girmiştir.


Sınava hazırlık,kpss,tyt,ayt,lgs, kitap. Bayi Listesi İçin Tıklayınız.


Muba Yayınları MEB Müfredatına uygun okul yardımcı kaynakları, sınavlara yönelik eğitim ve öğretimini destekleyici dökümanlar ve digital içerikler üretmektedir. Akademik Kopya Talebinde Bulunacağınız kitabı aşağıda ki metin kutusuna yazınız ve kitap ekrana geldikten sonra kitaba tıklayarak formu doldurunuz.


FİYAT LİSTESİ Güncel fiyat listesini görmek için tıklayınız AKADEMİK NOBEL Ders sunuml. DİKKAT: Yayınevlerinin bir kısmı kargo gönderimlerini karşı ödemeli yapmaktadır. Bu durumu dikkate alarak.


Kolay taşına bilir. Konular hücrelenerek işlenmiştir. Konu anlatımı bakımından yeterlidir. Renkli, resimli ve tabloludur.


Yayın denizi örnek kitap talep formu

YKS Kitapları, LGS Kitapları, KPSS Kitapları, ALES Kitapları, İlkokul, Ortaokul Lise Kitapları. Etiket Fiyatı: 1TL.


Yayın denizi örnek kitap talep formu

Yeni nesil ve klasik soru tarzı ünite değerlendirme testleri ve deneme sınavıyla öğrencinin bilgisini pekiştirmesi ve ölçmesi açısından sınava hazırlıkta önemli bir kaynak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.