15 Nisan 2021 Perşembe

Yeni ehliyet fotoğraf ölçüleri

Biyometrik fotoğraf ölçüleri : T. C kimlik, ehliyet, pasaport 5x6cm. Avrupa Vizesi(Schengen) ölçüleri : 3. Amerikan Vizesi(Green Card) 5x5cm.


Schengen vizesi ve green card için çekilmiş olan fotoğr.

Bu tarihe kadar eski ehliyet belgenizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Vesikalı fotoğraflar kesinlikle kabul olmayacaktır.


Herhangi bir fotoğraf çektirmeye gittiğinizde özellikle biyometrik fotoğraf çektirmek istediğinizi vurgulayınız. FOTOĞRAF ÜZERİNDE ÖZEL HOLOGRAM.


Kimlik çıkarmak için gerekli evrakları ve biyometrik fotoğrafınızı verdiğinizde tarayıcı ile resminiz kayıt altına alınarak veri tabanında saklanmaktadır. Fotoğraf, karta lazer baskı ile işlenecek.


Kulaklarınız ve yüzünüz tam olarak görülebilmeli. Arka fon beyaz ve desensiz olmalı.

Fonda gölgeler oluşmamalı. Yüz fotoğraf üzerinde ortalanmış olmalı. Son dakika: Bakanlık tek tek ifşa etti! Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil kızı Elisa’yı paylaştı!


Beğeni yağdı Tarih belli oldu! Bu yüzden insanlara araba kullanmaya ve de trafiğe çıkmalarına müsait olduklarını diğer insanlara gösteren belgeler veriyoruz ve bu belgelerin adı da ehliyet. Türkiye Cumhuriyeti yeni kimlik kartlarında, ehliyet ve pasaportlarda kullanılması zorunlu bir fotoğraf çeşididir.


Bu, fotoğraf yaptığımız ülkelerin ve belgelerin bir listesi. Liste her geçen gün büyüyor ve değişiyor.


Gözler net bir şekilde görünmeli, gözlük camı üzerinde yansımalar bulunmamalı, renkli cam veya güneş gözlüğü kullanılmamalıdır. Sürücü belgesi değişimi ile ilgili izlenmesi gereken işlemler adım adım anlatılmıştır. Dijital ehliyet ya da bir diğer tabiri ile takoğraf kartı, TOBB tarafından temin edilebilmektedir.


Başvuruların internet üzerinden de yapılabildiği süreçte, uluslararası. TC Kimlik Kartı için nerede biyometrik fotoğraf çektirebilirim? Bu özellik bazı ülkelerde farklılık göstermektedir.


Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu (ICAO) tarafından standartları belirlenmiş olan biyometrik fotoğraf en az 6dpi çözünürlüğünde yüksek kaliteli ve arka fonu beyaz.

Eski tip sürücü belgeleri, Ocak. Mevcut sürücü belgeleri yıl içinde yeni tip sürücü belgeleriyle değiştirilecek. Tek hekimden alınan ‘Sürücü olur’ sağlık raporu.


Ehliyetini kaybeden kişiler internet üzerinden Kayıp ehliyet için gerekli belgeler ve evraklar konusunda araştırma yapmaktadır. Yeni ehliyet nasıl alınır?


Kayıp ve çalıntı ehliyet durumunda bir ceza ödemek gerekmezken, yeni ehliyet çıkarma için sadece belge ücreti ödeniyor. Twitter görsel ve fotoğraf boyutları en yeni ölçüleri. Twitter, her ne kadar mikro blog bir sosyal ağ uygulaması olsa da, Twitter üzerinden sık sık görsel paylaşımı yapıl. Konu hakkında resmi açıklama yapıldı.


Eğer ehliyetinizi hala yenilemediyseniz son ana bırakmayarak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Alo 1üzerinden veya internet üzerinden randevu almak için işleminizi internet adresi randevu. Bu süreçte gözlük ya da lens sorunu olacağını düşünenler, bu yazıyı sizler için hazırladım.


Daha önce gözlüğün yanından geçmeyen biri olarak yeni ehliyetim de maalesef kullanmak zorunda kalacağım. Sağlık raporundan randevu günü yaşananlara kadar hepsini teker teker.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.