18 Ağustos 2021 Çarşamba

Yunanistan vize belgeleri

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ "Size daha iyi. Başvuru sahiplerinin dikkatine! Birçok kişi evrakları doğru hazırlama noktasında sorun yaşamaktadır. Aracı kurumlara teslim ettiğiniz belgeler sizin adınıza konsolosluğa iletiliyor.


Esm Danışmanlık sizin adnıza vize başvurusu yapmaya tam yetkilidir. Her vize başvurusu için toplanması gereken bazı sabit evraklar mevcuttur.

Farklı bir form ya da aynı sorularla hazırlanan başka bir belge, bu formun yerini tutmaz. Aynı zamanda imzasız formlar da geçerli sayılmamaktadır. Yeşil ve gri pasaport sahipleri güne kadarvizeden muaftır.


Ancak seyahat öncesinde giriş yapılan ülkeye haber vermek gerekmektedir. Bunun içinde bir ONLİNE GÜVENLİK FORMU. Ayrıca kişinin eğitim durumu, mesleki kariyeri ve emekli.


Kalmak istediğiniz ve yer ayırtmış olduğunuz otelin rezervasyon belgesi muhakkak teslim edilmelidir. Standart (bordo) renkli pasaport sahibi olanlarımız ise vize almak zorunda.

Schengen vizesi olan kişiler. YUNANİSTAN VİZE BELGELERİ. Yurtdışı seyahat planlarınız i. Vize Randevusu Alın. Seyahat sürelerini kapsayan 30. Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası. Türkiye vizesi almak isteyen Yunanistan vatandaşları resmi ve umuma mahsus pasaport sahipleri gün süre ile vizeden muaf tutulur. Otel ve uçak rezervasyonları. Ayrıca, umuma mahsus pasaport hamili Yunan uyruklulara vize verilmesinde, Bakanlar Kurulunun 03.


Kazım Kültür vize hizmetleri bu sektörde uzun yıllar boyunca edindiği deneyim ve birikim ile kadrosunda uzmanlaşmış bir ekiple beraber çalışmakta olup sadece vize işleri ile ilgilenen. Yunanistan başvuruları için yaşadığınız yere en yakın Yunanistan hükümeti adına çalışan merkezleri tercih etmeniz gerekiyor. Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu, resmi vize işlemlerini buraya vermiştir.


Yunanistan Konsolosluğu, haftada bir gün konsolosluğa direkt başvuru yapma imkanı tanımaktadır. Bu belgelerde ek talepte bulunma hakkını konsolosluk saklı tutmaktadır.


Bu nedenle tur şirketimiz ile sürekli olarak irtibat halinde olmanız vize işlemlerinde evrakları dosyalama işleminizi de. Bu süre yoğunluğuna göre uzayıp kısalabilir.


Fakat işlerinizin aksamaması için vize başvurusunu seyahat tarihinizden en erken gün önce, en geç de gün içinde yapılmalıdır.

Yunanistan vizesi alabilmeniz için aranan ilk şart, sizi ülkenize bağlayan güçlü unsurlara sahip olduğunuzu belgeleyebilmenizdir. Yunanistan öğrenci vizesi almak isteyen ve Yunanistan ’da lise, lisans, Yükseklisans, Doktora gibi eğitimler almak isteyen şahıslar aşağıda yer alan belgeleri gerektiği gibi hazırlamalıdır.


Yunanistan ’da eğitim almak ve öğrenci vizesi için başvuru yapmak isteyen şahısların bilmesi gereken bir nokta da Yunanistan ’da eğitim ücretidir. Yunanistan aile ziyareti vizesi alabilmek için başvuru evrağında ne amaçla vize talebinde bulunulmak istendiğinin tam olarak yazılması isteniyor. Banka cüzdanınız aktif olarak kullandığınız bir hesabınız olmalı.


Yunanistan üzerinden başka bir ülkeye geçmek maksadıyla başvuru yapılması gereken vize türüdür. Yunanistan vize talep dilekçesi Yunanistan ’a hangi amaçla gittiğinizi, talep ettiğiniz vize türünü, seyahat başlangıç ve süresini ve seyahat masraflarını kimin, nasıl karşılayacağını açık bir şekilde içermelidir.


Yunanistan vize talep dilekçesinde yer alıcak içerikle vereceğiniz evrakların uyuşması da vize süreci için önemli bir detaydır. Yunanistan vize başvurularında KKTC damgası bulunan pasaportlara vize reddi verileceğinden başvurudan önce bu damgaya sahip pasaportlar yenilenmelidir.


Avrupa ülkesi için alınan dolaşım izni vizesi 60.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.