19 Ağustos 2021 Perşembe

Yurtdışı aile yanı konaklama

Anlaşılan ailelerde tek veya çift kişilik odalarda kalabilirsiniz. Her şeyin ( aile yanı konaklama dahil) farklı ama bir o kadar da heyecan verici olduğu yurtdışı eğitimi macera dolu bir deneyimdir.


Bir anda daha önce tanımadığın kişilerle her şeyini paylaşmaya başlarsın. Yurtdışı Eğitimi Hakkında Merak Ettikleriniz. Dil gelişiminin yanı sıra, gittiğiniz ülkedeki insanların yaşam tarzlarını ve kültürlerini öğrenmenin en ideal yollarından biridir.


Hiç bilmediğiniz bir kültür, tanımadığınız insanlar, hiç tatmadığımız yemekler gibi bir çok etken var.

Yurt dışı eğitim, aile yanı konaklama ve diğer seçenekler ile ilgili merak ettikleriniz konusunda ücretsiz olarak bilgi almak için bize danışabilirsiniz. Yine danışmanlarımızın size uygun eğitim programını tasarlaması için web sitemizden form bırakabilir ya da Nişantaşı’ndaki York Yurt Dışı Eğitim ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Böylelikle mobilyalı evler, yurtlar, odalar ve aile yanı konaklama imkanlarını bulabilirsiniz.


Platform sayesinde evini ya da odasını kiraya vermek isteyenler ve. Gün içerisinde aile bireyleriyle diyalog kurarak dil pratiği yapmış olursunuz. Yanında kalacağınız aile dil eğitim okulunuz tarafından özenle ve belirli kriterler çerçevesinde seçilmiştir.


Sürenin kısalması veya uzaması, ders saati eklenmesi veya seçilen kursun tamamen değiştirilmesi, farklı konaklama seçenekleri mümkündür. Birçok ülkede bekar insan ve aileler evlerinin boş odalarını çok ucuza kiralıyor.

Hem ucuza hem de güvenilir bir aile yanında birkaç gününüzü ucuza geçirebilirsiniz. Ayrıca aile yanı konaklama hizmeti sunan kişilerin tümü devlet denetimi ve güvenlik kontrollerinden geçiyor. Pasaport tipleri ve pasaport çıkartırken dikkat edilmesi gerekenleri bu yazımızda size açıklayacağız.


Tüm konaklama seçenekleri, rahat, güvenli ve mutlu bir konaklama geçirmeniz için, dil okullarının konaklama çalışanları tarafından dikkatlice kontrol edilmektedir. Konaklama yurtdışı eğitimin önemli bir parçasıdır.


Bununla birlikte aile yanı konaklama tercih edebilmek için ülkelerin şartlarına göre belirli bir yaş sınırının üzerinde olmak gerekmektedir. Ekşi Sözlük ve benzeri sözlük siteleri, Vikipedi ve benzeri internet ansiklopedileri, sosyal medya platformları, video paylaşım siteleri gibi pek çok farklı kaynakta hakkında yazı ve diğer içerikler bulabileceğiniz bir konu başlığıdır.


Genel olarak aile yanlarında internet erişimi bulunmakta olup bazı aileler bu hizmet için extra ücret talep edebilmektedir. Hem daha ekonomik hem de farklı ülkelerden gelen insanlarla birarada kalma olanağı tanıyan multinational bir çevrede başka kültürlerden arkadaşlıklar kurulabilecek sosyal bir konaklama seçeneğidir. Fiyat bilgisi aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.


Diğer ülkelerden gelen öğrencilerle tanışmak isteyenler için harika bir fırsattır. Konakladığınız diğer öğrencilerle sürekli pratik yapabilirsiniz. Eğitim sonrası dönen öğrencilerimizin hepsi aile yanı konaklamayı yurtdışı eğitimin en iyi yönlerinden biri olarak değerlendiriyorlar.


Eğitim sürecinde bir ailenin yanında konaklamak, gidilen ülkenin kültürünü daha yakından tanımak, o kültürden insanlarla aynı ortamı paylaşmak ve daha doğru yabancı dil pratiği yapabilmek için uygun bir. Hafta içi yarım gün geziler 5. Ders materyalleri 8. Kurs bitiminde sertifika 9. Havaalanında karşılama ve uğurlama 10.

Danışmanlık ücreti alınmamaktadır. Aile yanında tek veya çift kişilik odalarda oda ve kahvaltı ya da oda yarım pansiyon şeklinde kalabilirsiniz. Bir “ yurtdışı dil eğitimi” programına kayıt olduğunuz dönemde, ICEP WORLD danışmanları konaklama ile ilgili tercih ve beklentilerinizi tespit ederek, size en uygun konaklama seçeneğini sunacaktır.


Yurt Dışında herhangi bir alanda eğitim almayı düşünüyorsak ilk yapmamız gereken gideceğimiz ülke, şehir ve okula karar vermek olacaktır. IELS LAL Malta Dil Okulu öğrencileri Malta’lı bir aile yanında konaklama yapabilirler. Malta’da aile hayatı yaşamak, aynı zamanda İngilizce pratik yapmak isteyen öğrenciler için idealdir. Aileler çocuklu, çocuksuz olmaktadır.


Okula yakınlığı, temiz yaşam alanları ve konforu ile aile yanı konaklama yarım pansiyon bir konaklama şekli olarak ekonomik fiyatları ile seçenekler arasında yer alıyor. Aile yanı konaklaması evinizde ki konforu aratmayacağından emin olabilirsiniz.


Odanızda, kaldığınız süre boyunca size ait olan çalışma masası, komodin, kıyafet dolabı ve yatak mevcuttur ve üstelik çamaşırlarınızı da aile yıkar sizde ekstra masraf altına girmiş olmazsınız. Uluslararası eğitim ve kültürel değişim programlarında tecrübeli eğitim danışmanları tarafından kurulmuş bir yurtdışı eğitim firmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.