13 Eylül 2021 Pazartesi

Yurtdışı franchising veren firmalar

Yurtdışında franchise veren firmalar 22. Girişimcilerin işletme kurma hayallerinin başyapıtı olan franchise, çoğu zaman bir hayal olmaktan.


Yurt dışında franchise veren dekorasyon markaları arasında yer alan Doğtaş, yurt içi bayilik konseptleri ile yurt dışı bayilik konseptleri arasında herhangi bir farklılık yapmıyor. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli ürünleri ve mobilya trendlerini yansıtan tasarımları ile dikkat çeken marka yurt dışı bayiliklerine yüksek cirolar yapmaları için tüm imkanlarını kullanıyor.


Bazı firmalar isimlerini yurtiçine duyurduğu gibi yurt dışına da bayilik vererek işletmelerini geliştirme yoluna giderler. Ayrıca, işin tam detaylı olarak tanımlanması gerekiyor.

Kendi markalarını yaratan hazır giyim, mobilya, mutfak gereçleri ve gıda firmaları son yıllarda yurtdışında hızla büyüyor. Ucuz ve ücretsiz bayilikler, franchise - franchising veren kurumsal markalar, farklı sektörde bütçenize en uygun marka ve şirkete başvuru yapın. RESTORAN, kafe, kum temizleme gibi alanlarda faaliyet gösteren firmalar son dönemde şube sayılarını hızla artırdı. Ortak özellikleri ise güçlü bir franchise altyapısına sahip olmaları.


Bu şirketlerin yurtdışı büyüme planları arasında Avrupa Birliği ülkeleri başı çekiyor. Yabancı bir ülkede franchising sistemiyle şube açarken kuruluş maliyetinden kira desteğine kadar birçok faklı konuda hibe desteği almanız mümkün. Pek çok değişik sektörde faaliyet gösteren firmalar artık yurtdışına açılmak ve uluslar arası bir kimlik kazanmak istiyorlar. Yazımızda yurtdışına franchise veren firmayı sizler için araştırdık.


Biri yeni işiniz olabilir inceleyin.

Bayilik veren firmalar bu yol ile birçok yeni fırsat elde etmektedir. Yerli ve yabancı yeni markaların girişiyle hızla büyüyen sektörün milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması. Bir kaç yıl içerisinde yurtdışında franchise açan şirketler, ülke ve koşullara göre farklı politikalar izleyebiliyor.


Bugünlerde franchise veren firmalar ile alakalı birçok soru işareti bulunsa da oldukça çok tercih edilen bu sistemde günümüzde birçok işletmeci oldukça iyi kazançlar sağlamaktadır. Minimum nakit ihtiyacı: 45. Yatırım tutarı: 75.


Takıştır markasının güncel olarak bayisi var. Bu bayi sayılarını ilk olarak 100’e çıkarmayı hedefliyorlar.


Girişimciliği desteklemek adına gıda bayiliği için hibe ve kredi desteği sağlanmaktadır. Türkiye’nin her yerine bayilik vermektedir. Malezya’da da şubesi bulunan Coffeemania, franchising veren firmalar arasında yurtdışı yatırımlarına oldukça önem vererek, diğer bayilik veren markalardan hızla ayrılmıştır. Sunulacak olan seçeneklere bakarak, güvenli bir hizmet alın.


Firmaların bayiliğini alarak siz de kazanabilirsiniz. Hem kazanmak için hem de bu sektörde yer almak için bilgi veriliyor. Bu firmalar, hali hazırda markalaşmış ya da markalaşma potansiyeli olan firmalar olduğundan, zincir şekilde işleyen yapıları sayesinde daha çok tercih edilirler. Güncel franchising veren firmalar hangileridir ve ne kadar istiyorlar?


Bu nedenle gıda sektöründe pizza önemli ölçüde yer tutmaktadır. Daha sonra firmalar başvurunuzu değerlendirip tarafınıza geri dönüş yapacaklardır.

Açıkçası sektörde en kazançlı firmalar da bu firmalar. Fakat biz başka franchise sektörlerini ve bu sektörlerde franchise veren firmaları da size derleyeceğiz.


Günümüzde franchise veren firmalar ile alakalı birçok soru işareti bulunsa da oldukça çok tercih edilen bu sistemde günümüzde birçok işletmeci oldukça iyi kazançlar sağlamaktadır. Piyasada ve bulunduğunuz konumda ihtiyaç duyulan bir iş yapıyorsanız bu iş yerinin bayilik ya da franchise olması anlaşmış olduğunuz marka ile yaptığınız sözleşmenin maddelerinin.


Dolayısıyla ünlü firmalar bir ülkenin tamamını içine alan büyük franchising.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.