4 Ekim 2021 Pazartesi

Yurtdışına gönderen dil okulları

Dil okulları sadece dil eğitimi konusuna yoğunlaştıklarından bu alanda nispeten daha profesyonel bir eğitim vermekteler. Ayrıca İskoçya dil okullarında Türk öğrenci oranı oldukça azdır. Her yıl dünyanın pek çok yerinden on binlerce öğrenci, dil eğitimi alabilmek için farklı ülkelerdeki dil okullarına gitmektedir.


Kaplan yurt dışı dil okulları, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak geniş çapta İngilizce kursları sunuyor. Böylece seçtiğiniz yerde kaliteli bir eğitim alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Aşağıdaki popüler şehirlerden birini seçin ve Kaplan deneyiminize şimdi başlayın! Aklınızda istediğiniz bir dili öğrenmek varsa, o dilin anadil olarak kullanıldığı ve konuşulduğu bir ülkeyi seçmenizi gerektiren birçok neden vardır.


Yurtdışı Eğitim 31. Dil eğitimini yurt dışında almak isteyenler, yurtdışına çıkmışken elbette farklı aktiviteler de yapmak isterler. GoWest sizden aldığı bilgilerin ışığında sizler için en uygun olacak kurslar hakkında size bilgi verecek ve yurtdışında dil kursu alacağınız en iyi dil okullarına ulaşmanızı sağlayacaktır. Bunların en başında çevreyi gezmek ve içinde bulundukları kültürlerin detaylarını öğrenmek gelmektedir.


Yaz Okulları sayfamızı ziyaret ediniz.

Malta dil okulları paket program olarak konaklama dahil fiyatlandırılmaktadır. Malta’nın önemli bölgesinde bulunan dil okulumuzun kurs programlarını ve fiyatlarını incelemek için tıklayınız.


Avustralya ve İrlanda gibi ülkelerde dil eğitimi için gittiğiniz de belirli bir süre üzerinde dil eğitimi alırsanız size yasal çalışma hakkı sunmaktadır. Bunun haricinde yurtdışında dil okulları farklı sürelerde çok çeşitli programlar sunmaktadır.


Bu programlar öğrencilerin amaçlarına uygun olarak hazırlanmaktadır. Yıllardır yurtdışı eğitim danışmanlığı konusunda ilk adımdan mezuniyete kadar hiçbir aşamada yalnız kalmak istemiyorsanız siz de ITEBS’e gelin ve başarıyı yakalayın.


Almanca dil eğitimi ile dünyanın en çok konuşulan dillerinden biri olan Almancayı, EF güvencesiyle ana vatanında öğrenin. Her bütçe, seviye ve yaşa göre şekillendirilebilecek program ve fiyatları ile yurtdışında Almanca eğitim, hayatınızın en unutulmaz tecrübelerinden birisi olmaya göz kırpıyor.


English Time öğrencilerine verdiği 1saatlik İngilizce eğitimini sınıf dışı aktiviteler ile desteklemektedir. Yabancı dil konuşulduğu ülkede öğrenilir.


Almanya dil okulları ile Almanca, İtalya’da İtalyanca, İspanya’da İspanyolca öğrenebilirsiniz. Daha fazla kişi bu imkandan faydalanarak, ülkemize yaratıcı fikirler ve projeler ile dönüş yapmalıdır.


Genel İngilizce, Yoğun İngilizce, Mesleki İngilizce, Akademik İngilizce gibi programlar sunulan programlar arasındadır. EF Dil Okulları’nı dil öğrenme hizmeti sunan diğer yurtdışı dil okulları ile ayıran en önemli unsur, kapılarını açtığı günden bu yana, dil öğrenmenin asla dört duvar arasında sağlanamayacağı fikridir.


Elbette çok iyi dil okulları, ortalama dil okulları, gitmeden önce en az iki kez düşünülerek gidilebilecek dil okulları ve gidilmeyecek dil okulları var. En sonuncusunu anlamak kolay.

Bu aşamalar seçilen ülkeye göre farklılıklar gösterse de, genel olarak izlenen adımlar aşağıdaki gibidir. Bu yüzden olacak ki özellikle son zamanlarda adım başı yabancı dil kursuna rastlıyor hatta yolu bu kurslardan en az birine düşmemiş kimseye de rastlamıyoruz.


Ufak bir ofis ile açılmış, bilgi içermeyen web sitesi olan, içerisinde tek çalışan bulunan, tecrübesiz, daha önce yurtdışında bulunmamış çalışanları olan yani profesyonellikten uzak olan bir firma, en ufak sıkıntıda ya da aksilikte sizi çözümsüzlüğe sürükleyecektir. Konu hakkında konuşan IEFT Genel Müdürü Deniz Akar “32. Malta için, şuanki hali ile tam bir dil eğitim merkezidir diyebiliriz.


Eğitimde yurtdışı deneyimi her öğrencinin gelişimine imkan sağlayan önemli bir süreç oluyor. Eğitim hayatına farklı bir deneyim eklemek, mevcut dil bilgisini geliştirmek gibi avantajlara sahip olan öğrenciler, farklı kültürleri de tanıma fırsatı buluyor.


Nispeten yakınlığı, dil eğitimi konusundaki en tecrübeli ülke olması, yaşam açısından benzerlik vb birçok konu düşünüldüğünde Türkiye’den yurtdışına dil eğitimine giden öğrenciler için, İngiltere en doğru seçimdir. Dublin dil okulları arasında en disiplinli buna rağmen bir o kadar renkli eğitim seçenekleri, deneyimli eğitmen kadrosu ile farklı binasında öğrencilere son teknoloji ile eğitim sunmaya devam eden Emerald Cultural Institute eğitim garanti sistemi ile hedefinizi ve beklentinizi karşılayacak okullardan biridir.


Yaz aylarında junior öğrencilere sunduğu özel programlar ile de. Amerika dil okulları ve eğitim size yalnızca ders içi bir deneyim sunmaz. Ders dışı geziler ve kültürel faaliyetlerle de derste öğrenilenleri pratik etme şansı yakalarsınız.


Dil okullarındaki öğrenci destek departmanları size Amerika’da evinizdeymiş gibi hissetmeniz için destek verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.