26 Nisan 2017 Çarşamba

Abd büyükelçiliği vize işlemleri

Bu sitede yer alan “ Vize ” bölümü, ABD ’ye seyahat etmek isteyen yabancı ülke vatandaşlarına yönelik ABD vizeleriyle ilgili bilgileri kapsamaktadır. Not: ABD vatandaşlarının seyahat etmek için ABD vizesine ihtiyacı yoktur, ancak yurtdışı seyahat planlaması yaparken, ziyaret etmek istedikleri ülkenin Büyükelçiliği tarafından düzenlenecek bir vize edinmeleri.


Vize işlemleri için ödeme şayet devlet kurumuna ya da belirlenmis şirkete yapılmadıysa ödemeniz vize işlemlerinizde kullanılamaz. Bazen ödediginiz bu ücretler zaten ücretsiz olan form ve hizmetler içindir.


Buna ek olarak dolandırıcılık yapan bu şirketler size vadettikleri hizmeti veremezler.

Amerikan Vatandaşları Bölümü’nden hizmet almak isteyen herkesin randevu alması gerekmektedir. Randevu almadan önce lütfen randevunuza hazırlanmak, formları doldurmak ve gerekli belgeleri hazırlamak için ilgili pasaport, konsolosluk doğum belgesi. Fakat başvuru yapacak T. ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası coğu göçmen olmayan vize kategorisi için başvuru yapanların ülkelerine güçlü sosyal, ailevi ve ekonomik bağlarının olmasını gerekli kılmaktadır.


Bu nedenle, yukarıda belirtilenlere ilaveten, vize görüşmesi yapan konsoloslar başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını ve ülkelerindeki durumlarını gösteren destekleyici başka. Eğer vize sürenizi aştınız ve para cezasına çarptırıldı iseniz, yeniden vize almak istiyorsanız başvurunuzu Türk Büyükelçiliği veya Türk Konsolosluklarından yapmanız gerekmektedir.


ABD İstanbul Başkonsolosluğunu oluşturan Amerika Birleşik Devletleri hükümet kurumları bir takım halinde çalışarak Amerikan ve Türk hükümetleri ve milletleri arasındaki ilişkileri desteklemektedir. Amerika Göçmen Olmayan Vize türleri dahilinde Amerika Konsolosluğu başvuru sahiplerine ABD ülke sınırları içerisine ziyaret, eğitim veya çalışma amacı ile kısa süreli ikamet etme hakkı.

Bu kurumlar Amerika’nın Türkiye ile ilişkilerini icra eder, faal bir kamu diplomasisi programı yürütür, Amerikan vatandaşlarına konsolosluk hizmeti ve ABD ’ye seyahat. ABD ’ye seyahat etmek isteyen kişiler, başvurularını önceden randevu almak kaydıyla ABD Konsolosluğu’na ve ABD Büyükelçiliği ’ne yapabilirler ABD ’ye seyahat etmek isteyen kişiler, vize işlemlerinin konsolosluğun resmi tatil vb. Addis Ababa Büyükelçiliği. Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adım�. Pazartesi-Cuma: 08:– 16.


Eski pasaportlarınızı vize görevlisine göstermeniz yararlı olacaktır. Daha önceki pasaportunuzda vizeler ve başka ülkelere giriş çıkışlarınız bulunuyorsa (örneğin, İngiltere, Schengen, ABD gibi) vize alma olasılığınız yükselecektir. Ankara’daki Birleşik Krallık Büyükelçiliği ve İstanbul’daki Başkonsolosluğumuzun da dahil olduğu Türkiye teşkilatımız, Birleşik Krallık ve Türkiye arasındaki ilişkileri.


Başvuru formu doldurma işlemi sona. Amerikan Konsolosluğu ABD vize başvuru işlemleri Türkiye’deki ABD temsilcilikleri olan İstanbul Amerika Başkonsolosluğu, Ankara Amerikan Büyükelçiliği, Adana Amerika Konsolosluğundan alınacak vize randevuları ile gerçekleştirilmektedir.


Amerika Fahri Konsolosluğu ABD vize işlemlerinde yetkili değildir ancak Türkiye’de yaşayan Amerikan uyruklu kişilerin. Bu web sitesindeki adımları takip ederek kredi kartı bilgilerinizi girerek size uygun olan tarihi ve saati seçtikten sonra onay verin, bu sitede en son bir onay sayfası çıkar.


Göçmenlik yasasına göre ABD, vize başvurusunu kabul etmektedirler. Vize prosedürlerinde Türkiye Cumhuriyeti için pasaport ayrımı yapmadan giriş hakkı tanır.

Amerika vizesi için profesyonel destek almak önemlidir. Aşağıdaki vize kategorilerinden uygun vize tipini seçin. Randevu talebinizi e-posta olarak konsolosluk işleri bölümüne gönderin. Gerekli belgeleri tamamlayın.


Randevu tarihinde Kore Büyükelçiliği ’ne vize görüşmesi için gelin. ABD vizesi için Türkiye’deki işlemlerin devam ettiği bildirildi. ABD ’nin Ankara Büyükelçiliği, federal hükümetin kısmen kapanmasından dolayı Twitter hesabının düzenli güncellenmeyeceğini duyurdu.


ABD ’de federal hükümetin ödenek yokluğu nedeniyle kısmen kapanması, büyükelçiliğin sosyal medya hesabını etkiledi. Kançılarya: Uğur Mumcu Sok. Adres: AL SHAHED ABD EL HADY SALAH ABD ALLAH ST.


CORNER OF EL NILE ST.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.