26 Nisan 2017 Çarşamba

Bordo pasaport ile rusya

Bordo pasaport ile rusya

ABD pasaportu 1Rus pasaportu ise 1ülkeye vizesiz gidebilme hakkına sahiptir. Diplomatik (Siyah) pasaport sahiplerine de günü aşmamak koşuluyla vize uygulamamaktadır.


Bordo renklidir, bu nedenle bordo pasaport olarak da bilinir. Talebe göre aydan yıla kadarki süreyi kapsayacak şekilde verilebilir. Bordo pasaport, sayfadan oluşur ve verilen vizeler bu pasaport üzerine işlenir.


Gün bitmeden çıkmak zorundasınız. Vize isteyen bir ülkeye seyahat edecekseniz “ Vize ile ilgili tüm merak edilenler ” başlıklı yazımı okuyabilirsiniz. Bilgi gelince paylaşacağız. Diğer pasaport türlerine kıyasla vizesiz gidilebilen ülkelerin sayısı en az olan pasaport türüdür.


Bordo pasaport ile rusya

Eğer yeşil, gri ya da siyah pasaport alma hakkınız yoksa bordo pasaporta başvurmalısınız. Yazının devamını okuyup diğer renk pasaportlara aday mısınız öğrenebilirsiniz. TL cüzdan bedeli ödenmektedir.


Bordo pasaport ile rusya

VİZE: Vize işlemleri için ilgili web sitelerini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Anlamadığınız yerlerde GENÇTUR’u arayabilirsiniz. Bu sebeple konu ile ilgili yeterli araştırma yapılmalıdır.


Randevu alınırken dikkat edilmesi gereken husuların başında pasaport bilgilerinizi doğru kodlamak ve seyahat tarihinizi baz alacak şekilde randevu planması yapmaktır. Tavsiye edilen randevu zamanlaması seyahatinizden ay öncesi olarak belirlenebilir. Bazı ülkelerin vize başvuru sonuçlanma süresi kısa olmasına. Begüm hanım yeşil pasaportu ile yurt dışına çıkamaz.


Kendisi artık bordo pasaport almak zorunda yasal olarak. Siyah pasaport ile işlem yapacaksanız günü aşmayan süre içerisinde vizesiz seyahat edebiliyorsunuz. Bordo ” ve “Siyah” pasaportların dışında “Yeşil” ve “Gri” pasaportlar ile işlem yaptırmak isterseniz günü aşmayan süre içerisinde vizesiz seyahat etme hakkına sahipsiniz. Merhaba, ben Mehmet Gülcan.


Bu videoda vizesiz gidebileceğiniz ülkeleri, para birimlerini, ülkenin hangi kıtada olduğunu, vizesiz kaç gün kalabileceğiniz hakkında sizlere bilgi vermeye. Arayın hemen vizenizi alalım. Pasaport türleri ve renkleri 1. Rusya vizesi kaldırıldı.


Vizesi olmayan yolcular uçağa alınmaz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile uluslararası.


Otel, Geri Dönüş uçak bileti ve Seyahat Sağlık Sigortası yanlarında bulundurması gerekmektedir. Ayrıca bordo pasaport ile vize başvurusu yaparken de konsolosluklarda daha iyi bir intiba bırakmış olursunuz. Группа rusya vizesi в Одноклассниках. Türk vatandaşları ile KKTC vatandaşlarının başvuru halinde alabildiği bordo pasaport ülkemizde en yaygın kullanılan pasaport türü.


Avrupa Ülkeleri, AB Avustralya gibi ülkelere vize alarak seyahat edebilme imkânı tanımaktadır. Biyometrik pasaport sistemine geçilmeden önce bordo pasaport lacivert renkliydi. Randevu alırken eğer yeşil pasaport alma hakkınız yoksa, bordo pasaport seçeneğini kullanmalısınız.


Yeşil pasaport alabilir miyim diyorsanız buraya bir göz atın. Randevu aldıktan sonra yukarıda bahsettiğim gerekli belgeleri sunmanız işlemi tamamlıyor !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.