19 Nisan 2017 Çarşamba

Scorpapp nedir

By continuing, you agree to this use. Followers, Following, 12. Scorp nedir, nasıl kullanılır? Sections of this page. Accessibility Help. Sorusunun cevabı bu! This video is unavailable. Bizi takip etmek için abone olmayı unutmayın. Everyone has a potential to be source of information. SCORP NEDİR VE NASIL KULLANILIR? Geçtiğimiz yıl bizi yepyeni bir uygulama ile tanıştık. Ayrıca ilk defa kurucusunun Türk olduğu bir uygulama bu. Nereden öğreniyorsunuz siz bunları?


Scorpapp nedir

Sercan Işık-İzzet Zakuto. IOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlara yüklenebilen bu uygulama ile saniyelik videolar paylaşarak fikrilerinizi insanlarla paylaşabiliyorsunuz.


Scorpapp nedir

It receives around 0unique visitors per day and 33daily page views which may earn a revenue of $61. Alexa world traffic rank is 78and Alexa Turkey rank is 528.


Gençleri bir araya getiren, dünyanın en samimi sosyal medyasında güzel videoların yanında cinsel içerikli, küfürlü videolar da paylaşılabiliyor. Kullanıcı Global 8. Aslında henüz bu sıralamaya girecek kadar kullanıcısı olmayan bir platform ama günü geldiğinde diğer sosyal medya devlerine kafa tutacağına inandığım bir site buda. Twitter gibi gündem özelliği olan ve gündemdeki konulara yorum yapma özelliği bulunan bir site. Yalnız yorumları yazarak.


Dünyanın En Samimi Sosyal Medyası! Cilt Sağlığı Denilince Akla Gelen Kolajen Nedir ? COVID-Sonrası Medikal Estetiğe Yaklaşım Anketi. MR-MRG (EMAR) Nedir ? En alt kısımdaki bilgilendirme formunu doldurabilir, e-mail aracılığıyla çıkış tarihi hakkında bilgi alabilirsiniz.


Uygulamanın Türk yazılımcılar tarafından geliştirilmesine karşın girişinde İngilizce olarak karşılaşıyorsunuz. Son yapılan güncelleme ile beraber artık bu sorun giderildi artık Türkçe olarak karşılanıyorsunuz. Uygulama içerisinde İngilizce ve Almanca dilleri eklentisi de bulunmakta.


Nedir Nasıl Çekilir ay önce : : Kaymakamlık Yardımları Nelerdir ay önce : : Aile Durum Bildirim Formu Nedir ? Gündeme dair konuların, belirli bir başlık altında üyeler tarafından görüntülü ve sesli olarak paylaşıldığı bu mecrada, gündem dışı hayata dahil ciddi ve gayri ciddi konular da konuşuluyor. Aşk, spor, siyaset, çiçek, böcek, eğitim ve kıyaslamalar. Türkiye menşeili bu uygulama, Türk üniversite öğrencileri tarafından geliştirilmiştir.


Yani biraz sözlük mantığıyla çalışan fakat yazı ile değil de video ile paylaşım yapılan bir sosyal ağ. Avantajları : Özgün kategoriler oluştur. Ben katılıyorum bizzat örneklendirmek gerekirse, bu platformakiler nasıl yapıyor bilmiyorum ancak bir şekilde dost olup beraber etkinlikler düzenliyorlar. Kadından erkeğe, futboldan siyasete, yeri geldiği zaman cinsellikten dini konulara bütün hepsi.


Scorpapp nedir

Instagramdan video indir işlemi nasıl yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.