21 Haziran 2017 Çarşamba

Ab vize serbestisi son dakika

AB ’den sürpriz zirve! Erdoğan, mülteciler ve vize serbestisi için Brüksel’e gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mültecilere kapıların açılması. Vize Muafiyeti ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Vize Muafiyeti haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Vize haberleri ve son gelişmeleri anbean bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Vize ile ilgili son durum ve güncel haberler! Vize Serbestisi son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri Posta Gazetesi resmi sitesinde.


Ab vize serbestisi son dakika

AB (Türkiye aleyhine) ilave kararlar alırsa bunun karşılığını vermek zorunda kalacağız. Bu da çözüme katkı sunmaz" açıklamasını yaptı. ABONE OL GİRİŞ e-DÜNYA. Son Dakika Haberleri.


Hoşunuza gitse de gitmese de bu sözünüzü yerine getirmek. Vize muafiyeti hususunu ele aldık. Ne yapacağımızı bugünkü toplantıda da konuştuk.


Ab vize serbestisi son dakika

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, vize serbestisi ile ilgili konuştu. Açıklamada, toplantıda vize serbestisi için henüz karşılanmayan kriterlere ilişkin verilen çalışma planının ele alındığı belirtildi. Gümrük birliğinin güncellenmesi her iki tarafın yararınadır. Bu kesintiler Türkiye ekonomisini batırmaz ama Avrupa Birliği imajını olumsuz etkiler.


Avramopoulos, Türkiye nin terörle mücadele yasası ile ilgili tutumunu anlayışla karşıladığını söyledi. Avrupa Parlamentosu (AP), üçüncü taraf ülkelere bazı durumlarda uygulanan vize serbesti uygulamasında ilgili yönetmelikte değişikliğe gitti. Konu ile ilgili tüm detaylar bu haberimizde. Süleyman Soylu gözyaşlarına hakim olamadı.


Malatya semalarında görüntülendi. AB vize serbestisi için ülkemize kriter sunmuş ve bu kriterlerin yerine getirilmesinin ardından vize serbestisi verilmesi konusunun değerlendirileceğini söylemişti. AB tarafından sunulan bu kriterin tamamlanmasında uzunca sürelerdir çalışmalar yürüten Bakanlık, son çalışmalarını tamamlamış ve kritere kadar tamamlanması gerekenleri tamamlamıştı.


Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki vize serbestisi görüşmelerinde, Türkiye kendine düşenleri yerine getirdi. BRÜKSEL (AA) - Avrupa Birliği ( AB ) Konseyinden yapılan açıklamaya göre, mevcut tüm vize serbestisi anlaşmalarına uygulanabilecek fren mekanizması düzenlemesi kabul edildi.


Fren mekanizması, geri kabule ilişkin iş birliğinde azalma ile geri kabul başvuruların reddinde ve AB üyesi ülkelere yönelik güvenlik risklerinde belirgin artış durumunda devreye sokulacak. Bütün hakları saklıdır. Kaynak gösterilerek haberlerimiz yayınlanabilir.


Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez gözaltına alındı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu vize serbestisine. Bunu yapmayan ülkelere.


Avrupa Birliği ( AB ), vize serbestisi anlaşmalarının askıya alınmasını sağlayacak fren mekanizmasını müzakere kararı alırken, uzmanlar bu kararda Türkiye faktörünün etkili olduğu. Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Avrupa Birliği KİK 37. Toplantısı’nda, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’in geçen yıl yaptığı davet üzerine toplantının Adana’da yapıldığını belirterek, ev sahibi Çelik’e ve davete icabet eden tüm taraflara teşekkür etti.


AB ile vize serbestisi yine başka bahara kaldı. Bu hakkı teslim almak için de biz çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Adamlar vize serbestisi verseler bile AB ülkelerinde Türk vatandaşlarına çeşitli zorluklar çıkaracak. Ben şahsen AB ülkelerinden nefret ediyorum.


Ab vize serbestisi son dakika

O eski şaşalı günleri bitti ve ikiyüzlü, ırkçı, islam düşmanı ve terörü destekleyen bir AB çıktı karşımıza.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.