21 Haziran 2017 Çarşamba

D3 belgesi cezası

Dyetki belgesi cezası şoförlere ve firmaya birlikte kesilir. Bu yetki Belgesi Ulaştırma Bakanlığı tarafından çıkarılan, taşımacılık yapan her şirkete ve firmanın almasının zorunluluk dayattığı bir belgedir. Yani bu işi ticari olarak yapana indirim yapılıyor, sadece kendi personelini taşıyan firmalara hiçbir indirim yapılmıyor. Dbelgesi bulundurmama cezası ne kadar?


Araç şirket adına kayıtlıysa ve siz de şirketin ortağı iseniz, SRC belgesi almak zorundasınız. SRC’den muafiyet ortadan kalkmaktadır.


Dyetki belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yurtiçinde tarifesiz yolcu taşımacılığı yapacaklara verilen bir yetki belgesidir. DBelgesi Alma Şartları sayfanın aşağısında belirtilmiştir.


Türk Lirası, yetki belgesi olduğu halde taşıtını yetki belgesine kaydettirmeden kullananlara 5Türk Lirası idari para cezası verilir ve aynı kabahat için saat geçmeden ikinci bir ceza verilmez. Ardından sizi sorgulamanın yapılması için gerekli sayfaya yönlendirecektir.


Bu sayfaya gitmezden önce kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş. Aynı zamanda isteğe bağlı olarak K belgesi cezaları taksitli şekilde de ödenmektedir. K Belgesi cezası % indirim uygulandıktan sonra tahsil edilmektedir.


SRC belgesi olmayan sürücülere ceza verildiği gibi araç sahiplerine de ceza verilir. Araç şoförüne 2TL civarında firmaya ise 7TL civarında ceza kesilmektedir. Dbelgesi cezası şoförlere ve firmaya birlikte kesilir.


Belgelerde bir hata olmaması durumunda yolcu. Bu belgelerin bazıları AABBBCC C D D D, F F G G G G H H Kbelgesi, Kbelgesi, K L L M M M N N P P R R T T Tdir. Her belge için Ulaştırma Bakanlığı tarafından belirlemiş olan şartlar vardır. Bu şartların yerine getirilmesi ile araç yetki belgesi almak isteyen firma, şirket veya tüzel kişilerin araç yetki.


Resmi Gazete’de belirtilen uzama, Kbelgesi için normalde ödenmesi gereken 10. RYetki Belgesi alacak olanlardan istenecek ücret 213. SRC belgesinin olmadığı durumlarda ise idari para cezası düzenlenmektedir. Belgeye ekleme yapılmaması ve araçta taşıt kartı bulundurmama durumunda 2. DYetki Belgesi : Sadece kendi esas.


D3 belgesi cezası

Yetki belgesi veriliş sonrası ay bu şarttan muaf tutulan belge sahipleri için sonrasında idari para cezası düzenlenmektedir. Dyetki belgesi sahiplerinin hat, güzergah, ücret ve zaman tarifeleri, şube ve acente ile kendilerine ait iletişim ve benzeri bilgilerin bulunduğu faal web sitesinin bulunması zorunludur.


Hayat, can taşıyan bu araçlar için. TL idari para cezası uygulanır. Yetki belgesi sahiplerine araçta taşıt kartı taşıma zorunluluğu getirildi ve internet ortamında oluşturulan taşıt kartlarının geçerli olması sağlandı. Ody Belgesi, Yetkili eğitim kurumuyuz.


C D, E E Kve Ktürü yetki belgeleri kapsamında çalışan tüm sürücüler (SRC türü Mesleki Yeterlilik Belgesi ). KARAYOLU TAŞIMACILIK FAALİYETLERİ MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİ. DBelgesi Otobüsle 1km.


Kadar Şehirlerarası ve İliçi Yolcu Taşımacılığı: D4: 7. Ticari araç (B,C, ve E türü sürücü belgeleri ile ticari maksatlı kullanılan araçlar) kullananların SRC türü Mesleki Yeterlilik Belgesi olmadan araç kullandıklarının tespiti halinde kendisine idari para cezası, Bakanlığın vermiş olduğu yetki belgesine sahip olan bir firmanın aracını kullanıyor ise firmaya da idari para cezası ve yetki belgesine de. D türü yetki belgesi Türkiye içine otobüs ile yolcu taşıma işini yürütecek kişiler i�.


Yolcu ve servis taşımacılığı yetki belgesi nedir? Personel Servis Taşımacılığı Yönergesi, 27. UKOME ( Ulaşım Koordinasyon Merkezi) kararı ile, hali hazırda öğrenci ve personel servis taşımacılığı yapanlar ve yapmış olanlar ve ilk kez servis taşımacılığı yapacak olanlar, güzergah kullanım izin belgesi yanı sıra.


Yurtiçi Yolcu Taşıma Acenteliği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.