16 Ağustos 2017 Çarşamba

Almanya konsolosluk vize

Pazartesi - Cuma: 08. Almanya, Schengen vizesi için. Vize ücreti Euro karşılığı TL. ANKARA ALMANYA Büyükelçiliğinin Atatürk Bulvarı üzerindeki ana girişinin tam.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Soru: Şuan randevu sisteminden Ulusal(Aile birleşimi, Çalışma, Oturum, Eğitim vb.) vize başvu.

Ancak kişilerin sahip olduğu pasaport türü vize zorunluluğunu doğrudan etkilemektedir. VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir.


ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ, Atatürk Bulvarı üzerinde Ankara’nın en eski büyükelçilikler bölgesinde İtalya ile ABD Büyükelçilikleri arasında yer almaktadır. Eksik belge halinde ret yiyebilirsiniz.


Bu konuda gerekli tüm bilgiyi, vize. Genellikle gün, bazı durumlarda ise yıllık süre için verilmektedir. Görevi vize başvurunuzu dış temsilciliklere iletmektedir.


Yetkili dış temsilcilik başvurunuzu inceleyip karar vermektedir.

Türkiye’de İstanbul Ankara İzmir basta olmak üzere birçok İDATA ofisi bulunmaktadır. Bu harcı yatırmayan kişilerin vize işlemlerine başlanmaz. Böylece herhangi bir.


NTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK - İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Bu tarihten itibaren doksan gün ve daha kısa süreli Schengen vize başvuruları iDATA aracılığı ile yapılmaktadır.


Başvuru için IDATA parmak izi. Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip edilir.


Dijital dünyada sınırların kalkmasına rağmen yaşadığımız dünyada maalesef bir ülkeden başka bir ülkeye gidebilmek için vize adı verilen o ülkenin sizi kabul ettiğini gösteren bir belgeye ihtiyacınız bulunmaktadır. Ancak vize, oturum, pasaport ve önemli diğer konsolosluk işlemleri için yalnızca Ankara Büyükelçiliği, İstanbul ve İzmir Başkonsoloslukları yetkilendirilmiştir.


Bunu yapmak istediğimizde konsolosluk bizlerden birtakım belgelerin tamamlanmasını isteyecektir. Konsolosluk işlemleri için öncesinde randevu almanız zorunlu hale getirilmiştir.


Bu oldukça önem arz eden aşamalardan biridir. Bu açıdan vize başvuru işlemlerinde gerekli şartları en iyi şekilde. Adres: Organize Sanayi Bölgesi 20.


Nemli Uyar : Baz kii ve kurumlarn kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi g stererek bu balamda dolandrclk maksadyla yasal olmayan kiisel bilgi ve para taleplerine kar siz deerli bavuru sahiplerimizi nemle uyarmak isteriz. Bu web sitesi konsolosluk işlemleriniz için.


IDATA - Bavuru Takip tarihi itibari ile iDATA stanbul Avrupa ofisimiz, Esentepe Mh. Otel Reklam - Otel Reklam Kuleleri - Videolu Otel Tanıtımı - Otel Reklam Kulesi - Otel Reklamcısı Reklam �.

Hususi Yeşil, Diplomatik Parlamento ve Hizmet pasaportları olan Gri Kırmızı ve Siyah pasaportlara vize istenmemektedir. Bu nedenle vize başvurunuzun seyahatinizden gün öncesinden tamamlanmış olması gerekmektedir. Fakat konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak sürenin uzayabileceğini göz önünde bulundurunuz. Fakat gün sürenizi aşar ve daha fazla kalmanız durumunda 600€ ceza ödemeniz söz konusudur.


VIP ekspres vize başvuruları konsolosluk harç bedelleri ile birlikte ektra ücretlere tabidir. VIP başvuru da olsa eksik veya hatalı evraklarla yapılan başvurular geri çevrilebilir veya ret ile sonuçlanabilir.


Daha önceden alınmış Schengen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.