16 Ağustos 2017 Çarşamba

Pasaportsuz telefon açtırma

Pasaportsuz telefon açtırma

Bu ülkelere pasaportsuz kimlikle seyahat edilebildiğinden dolayı T. Kimlik numarası ile yurt dışından gelen telefon kaydını pasaportsuz yapabilirsiniz. Son Dakika Ekonomi Haberleri - Yurt dışından telefon getirenlerin telefonu Türkiye’de kullanabilmeleri için ödemeleri gereken imei kayıt ücreti zamlandı.


Peki, telefonu pasaporta kaydetmek isteyenler için IMEI kayıt. PASAPORTSUZ NÜFUS CÜZDANI İLE İMEİ KAYDI. ID Kart seçeneğini seçin. TEB KOBI 36views.


Top Five Useful Knots for camping, survival, hiking. Yeni yılda yurtdışından getirilen telefonların kaydına zam Yeni yılda yurtdışından getirilen telefonların kaydına zam 23. Yani sürekli vergi vergi nereye kadar gidecek insanların alım gücü düşmeye başladı bile.


Kasım ayı itibariyle 5₺ olarak belirlenmişti. Bundan iki yıl öncesine kadar 2₺’yi aşmayan harç tutarlarının bu miktarlara ulaşması, tüketiciyi oldukça üzdü. BTK Tüketici İletişim Merkezi’ne (120) numaralı telefon kanalıyla ulaşılabilmektedir. Bu hizmet ile, yurt dışından getirdiğiniz cep telefonlarını kayıt ettirebilir ve kullanıma açtırabilirsiniz.


TL’lik harcı vergi dairelerine, internet vergi dairesi sayfasına ya da anlaşmalı banka şubelerine (Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Denizbank, ING Bank, HSBC Bank, Şekerbank, Garanti Bankası, TC Ziraat Bankası, İş Bankası) yatırabiliyor. Sıradan bir telefoncudan telefon almak yerine büyük telefon firmalarından almak sizin için daha güvenilir olacaktır.


Telefon kaydı ücreti. Bu durumda siz de telefonu kullanamaz duruma gelirsiniz. Bu nedenle güvenilir bilindik bir firma. Kayıt edilmeyen telefon 1günde kullanıma kapatılıyor.


Arkadaşlar almanyadan bana telefon geldi, ay kullandıktan sonra telefon kapandı her açtığımda sim takın diyor. Pasaport türü seçeneğini doldururken şuna dikkat ediniz. Pasaportunuz U,S,Z,P harflerinden biri ile başlıyor ve karakterli ise çipli pasaporttur. G harfi ile başlıyor ve karakterden oluşuyor ise Geçici Pasaporttur.


Bundan sonra yurtdışından telefon almayı düşünürken, fiyat karşılaştırması yaparken yurtdışı telefon veya tablet cihaz fiyatının üzerine 11TL eklemek gerektiğini unutmamalı. Eski Tip Pasaporttur.


Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından resmi gazetede yayımlanan tebliğ ile pasaport, sürücü belgesi, yurtdışı telefon açtırma avcılık ruhsat harç bedelleri arttı. Ayrıca halihazırda yurtdışında yaşayan vatandaşların Türkiye’ye seyahetlerinde de ülkemizde telefonlarını kullanabilmesi için gün süre tanınıyordu.


Pasaportsuz telefon açtırma

Bildiğiniz gibi yurt dışından ithalat harici bir yöntemle Türkiye’ye getirtilen ve içinde SIM kart bulunan tüm cihazların, uygun bir pasaportla IMEI kaydının yapılması gerekiyor. Yoksa bir süre sonra bu cihazın SIM kart özellikleri Türkiye’deki operatörlerce kullanıma kapatılıyor BTK‘nın talimatı ile. Uzun zamandır yurtdışından telefon getirmek hakkında ayrıntılı bir yazı yazmayı düşünüyordum.


Böylece Türk vatandaşları turistik veya diğer nedenlerle yapacakları Ukrayna seyahatleri için pasaport gerekmeden, TC kimlik kartları ile giriş yapabiliyor. Benzer şekilde Ukraynalılar da Türkiye’ye pasaport beyan etmek zorunda kalmadan, resmi kimlik. Kendisi veya yurt dışına gidecek olan bir yakını üzerinden telefon getirtenler, cihazları kullanmak için kayıt ettirmek zorundalar. Yurtdışından bir telefon getirttim.


Bu doğru mu yoksa o kilidi d. Nasıl kayıt oluyor? Kurumsal Özel Müşteri Danışmanı. Sizi tanıyan ve farklı kişilere aynı konuyu anlatmanıza.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.