11 Ağustos 2017 Cuma

Beyanname verme süreleri 2019

Beyanname verme süreleri 2019

Vergi Usul Kanunu Sirküleri ile bazı beyannamelerin verilme süreleri değişmiştir. BEYANNAME VERME VE ÖDEME SÜRELERİ (Hatırlatmalar) MuhasebeDR-2. Beyanname Verme Süreleri Değişti.


Beyanname verme süreleri 2019

VUK Tebliği Yayımlandı. Bu Sirküler Hakkında TÜRMOB Açıklamaları İçin Tıklayınız. HAZİNE ve MALİYE BAKANLIĞI.


Her yıl Ocak ayının başında yıllık olarak tahakkuk etmiş sayılır. Gelir İdaresi Başkanlığı. Ancak, belediye meclisleri yıllık ilan ve. Bu sefer SON DAKİKA haberi gelmedi.


Beyanname verme süreleri 2019

Nasıl başvuru yapılır? Saygılarımızla, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Oğuzhan GÜNGÖR. Dernekler Yönetmeliğinin 84.


Yıllar İtibariyle Vergi ve Sosyal Güvenlikle İlgili Pratik Bilgiler. Kurumlar Vergisi Kanunu’nun ve 30. Muhtasar, damga vergisi, katma değer vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannamelerinde son dakika gelişmesi yaşandı. Yıllık gelir vergisi beyanname verme süresi ile ilgili bilgi veren Baysal, ticari, zirai ve mesleki faaliyetinden dolayı gerçek usulde vergilendirilen gelir vergisi.


Artan şikayet ve taleplere Bakanlığımız kayıtsız kalmadı. Yasal Ödeme Tarihi. Uzatılan Ödeme Tarihi. Sirküler kapsamında getirilen yükümlülük süre ertelemesi sadece belirtilen ödevlere ilişkindir.


Dolayısıyla mükelleflerin muhtasar ve damga vergisi beyanname verme ve ödeme süreleri hakkında herhangi bir erteleme yapılmamıştır. Temmuz Ayı SGK yükümlülükleri – E Bilgirge. Basit usulde tespit edilen ticari kazanç. Anılan Sirküler uyarınca, 1. Mükelleflerin ve meslek mensuplarının beyanname verme sürelerinin uzatılmasına ilişkin taleplerinin karşılanması amacıyla bazı vergi beyannamelerinin verilme süreleri uzatılmıştır.


Nisan tarihinde sona erecek olan KDV beyanname verme ve ödeme süreleri Nisan’a ertelendi. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.


Başlama, Adres Değişikliği, İşi Bı. Yeni oluşan durumda beyanname türleri itibarıyla beyanname verme ve ödeme süreleri aşağıdaki gibi olacaktır.


Hazine ve Maliye Bakanlığı, yıllık gelir vergisi beyanname verme ve ödeme sürelerinin uzatıldığını duyurdu. Etiketler: Son Yazılar. ECOSA YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISI. Taksit ùubat ayı sonuna kadar, 2. Ayrıca belediyelerin aylık vergi payı ödemelerinde borçlarına karşılık yapılan milyar TL’lik 3. Asgari Geçim İndirimi.


Motorlu Taşıtlar Vergileri. Damga Vergisi Oranları. Fatura Düzenleme Sınırı. Defterlerin oluşturulma, imzalanma ve beratların yüklenme süreleri 24.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.