24 Ekim 2017 Salı

Mesleki yeterlilik belgesi src sorgulama

Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Bu hususlarda MYK ile iletişime.


Sisteme giriş yap sekmesine tıklayınca src belgesi sorgulama ekranı açılmış olacaktır. Sayfada Geçerli ifadesi varsa src belgesi almaya hak kazanmışsınız demektir.


Bu belgenin kişinin o işi yapabileceğini göstermesinden. E-Devlet şifrenizle birlikte giriş yaparak kurumlar linkine tıklıyorsunuz.

Sonra Ulaştırma Bakanlığının hizmetlerine geliyorsunuz. SRCmesleki yeterlilik belgesi tehlikeli madde taşıyan araçların sürücülerine veriliyor. Src belgesi mesleki yeterlilik belgeleri için yapılan başvurular ile kimlik almayı kazananlar listesi ile sorgulanmaktadır. Mesleki Yeterlilik Belgesi Doğrulama.


Bildiğiniz üzere mesleki yeterlilik belgesi için ücret yatırmanız gerekmektedir. Sorgu ekranında bu ödeyeceğiniz ücret gözükmektedir fakat gerekmez ise kurum ile iletişime geçmeniz gerekiyor.


Belirtilen ücreti yatırmak istiyor iseniz herhangi bir. Bu belgeyi alabilmek için ilk aşama başvuru yapmak gerekmektedir.

Yani eşya, kargo ve insan taşımacılığı yapan sürücüler bu belgeleri almak zorundadırlar. Bu belgelerden bir tanesinin eksik olma durumunda ceza verilecektir. SRC İçin Gerekli Evraklar.


UAB Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müd. Myk sitesi üzerinden yapılan sorgulama işlemleri artık e-devletten yapılmaktadır. Certürk ile iletişime geçerek bu belgeye sahip olabilirsiniz ! Ustalık - Kalfalık Belgesi Sorgulama. Bunun yanı sıra aşağıda yer alan sınavları da çözerek sınava en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz.


Bunlara ek olarak takıldığınız veya istek, önerileriniz için bize iletişim sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz. Tc ile Src Belgesi Sorgulama. Garanti Belgesi Sorgulama. E-Borcu Yoktur Belgesi Sorgulama.


Karayollarında trafik denetimlerinde src belgesi ve psikoteknik belgesi T. Odyody ody, odyve üdy üdy üdy üdybelgeleri vermeye kurumumuz yetkilidir. SrcBelgesi, Karayolu Taşıma Yönetmeliğine göre Tehlikeli Madde Taşımacılığı yapan sürücülerin almak zorunda oldukları bir mesleki yeterlilik belgesidir.


Kimlik no ile sorgulanacaktır. Bu kapsama giren kişiler belgeleri olmadan taşımacılık yapamazlar.

Ayrıca Srcyada Srcbelgelerinden en az birisine sahip olunması gerekmektedir. Eşya ve kargo taşımacılığında çalışacak sürücülerin, yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir.


Belgelerin geçerlilik süresi ise yıldır. Sisteme girdikten sonra kurumlar bölümünde Ulaştırma Bakanlığını seçerek " MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SORGULA" menüsüne tıklıyorsunuz. Bu son aşamadan sonra src belgesi sorgulama işlemi sırasında sizden kimlik bilgilerinizin yazılması istenir. Bilgilerinizi yazdıktan sonra src belgenizin son durumu hakkında yeterli olan bilgiye sahip olacaksınız.


Tebliğin yayım tarihinden itibaren on iki ay sonra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.