5 Mart 2018 Pazartesi

Antalya idata vize

Yeni yılda Yeni hizmet! Willkommen auf der offiziellen Website. Weitere Informationen zur Antragstellung erhalten Sie nach der Auswahl.


Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax işlemleridir. Ek hizmet ücretleri ve daha detaylı bilgi için Ek Hizmetlerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


Hemen hemen tüm ülke vize başvuruları için hizmet alabileceğiniz güvenilir bir firma olarak sizlere sorunsuz ve kolay bir başvuru süreci sunmaktayız. Bürokratik, sıkıcı, karışık ve aynı zamanda yorucu aşamaları içinde. Bugüne dek sizler gibi birçok kişinin vize başvurularına yardımcı olan teknik kadromuz, bu konu da olumsuz etkileri ortadan kaldırmakla birlikte, sorunsuz bir şekilde de vizelere ulaşmanızı.


Görüşmede tüm başvuru evrakları eksiksiz teslim edilir, vize işlem ücreti ödenir ve seyahatiniz ile ilgili soruları cevaplandırmanız istenir. Ayrıca fotoğrafınız ile gerekli olduğu takdire parmak izi kayıtlarınız alınır. Vize, oturum ve buna benzer işlemleriniz için İzmir Konsolosluğuna müracaat etmeniz gerekmektedir. Bu durumda tekrar randevu talep etmeniz gerekmektedir.


Antalya Konsolosluğu. Diğer merkezler başvuru sahibinin ikamet adresini dikkate almaktadır. Vize sonucunuza yetkili ALMANYA KONSOLOSLUĞU karar vermektedir. Mesai Saatleri Dışında Lütfen R. DATA ofislerine başvuru.


No: Ateşoğulları Apt. Schengen vize ücreti avrodan avroya (yerel para birimindeki karşılığına) yükselecektir. Dolandırma amaçlı iş tekliflerine karşı uyarı. Söz konusu başvurunuz, işleme alınmak üzere Almanya İstanbul Başkonsololuğu’na iletilecektir ( vize başvurunuz kurye ile İstanbul’a gönderileceğinden, nakil süresinin işlem sürecini uzatacağını dikkate alınız).


Antalya idata vize

Bu doğrultuda iData, VFS Global gibi şirketler aracılığıyla İtalya Vizesi alınabilmektedir. Kurumumuz İtalya Vizesi alacaklar için danışmanlık firması olarak. Data ’nın Türkiye’de Bulunan Ofis ve Adres Bilgilerine Buradan Ulaşabilirsiniz. Atatürk Bulvarı Ata Ap.


Antalya idata vize

Data olup vize merkezi ile online olarak İtalya vize başvuru işlemleri başlatılabilmektedir. Data tarafından size iletilecektir. Tüm belgeleri tam ve güncel bilgiler ile hazırlamanızın ardından vize merkezine iletmeniz gerekmektedir. VİZE PASAPORT ALMANYA profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur.


Yetkilendirilmiş devlet kuruluşu değildir. Vizesi İtalya Devleti Schengen Anlaşması’na taraf olduğu için Schengen Bölgesi’ne üye ülkeler arasında bulunmaktadır. Almanya vizesi için firmamizla ilişime geömeniz yeterlidir. Bundan dolayı İtalya Schengen vizesi sahibi kişiler seyahatlerini İtalya’dan başlatmak koşuluyla diğer Schengen ülkelerine de seyahat edebilmektedirler.


Antalya idata vize

Halk Cumhuriyeti vizesi için firmamizla ilişime geömeniz yeterlidir. Vize başvuruları için artan ücretler. Bir Vize Ekibi olarak Müşteri ihtiyaçlarını hızlı, etkin, kaliteli çözümlerle karşılayan ve çalışanlarını işlerinde en yüksek performansı gösterebilmeleri için teşvik eden bir Turizm Acentesi olarak, Müşterilerimize yarattığımız değeri istikrarlı bir biçimde artırmak için çalışıyoruz. Randevusuz kesinlikle hiçbir işlem yapılamaz.


Profesyonel ve deneyimli ekimibiz ile uluslararası hizmet standartlarına uygun süreç yönetimi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.