5 Mart 2018 Pazartesi

Fransa vizesi için istenen belgeler

Hazırlanacak olan belgeler, alınacak olan vizenin türüne göre değişiklik göstermektedir. Bu aşamada vize belgelerinde eksik veya yanlışlık varsa konsolosluklara dilekçe yazarak, yanlışınızı düzeltebilirsiniz. Bazı evrakların orijinal olması gerekmektedir. Daha önce alınmış Schengen vizeleriniz var.


Vizenizin olumlu sonuçlanması hazırlanan evrakların doğru ve eksiksiz hazırlamanıza bağlıdır.

Ana belgeler arasında pasaportun güncel olması, kimlik fotokopisi, istenen şekilde çekilmiş biometrik fotoğraflar, ülkeye gidiş ve dönüş tarihlerini onaylayan. Hindistan vize başvurusu için istenen ilk belge pasaporttur.


Ayrıca pasaportta son boş sayfanın bulunması şarttır. Gerekli Evraklar Nelerdir? Bu vize çeşidi davetiye ile alınabilir. Ticari vize için gerekli belgeler aşağıda sıralanmıştır.


Vize başvurusunda kullanılan pasaport son yıl içerisinde alınmış olmalıdır. Hepsinden önce internet üzerinden online olarak vize başvurusunda bulunulması.

Fransa vizesi için gerekli belgeler, vize çeşidine göre değişmektedir. Danışmanlarımız sizin için bu listeyi sadeleştireceklerdir. Belirli sebepler ve koşullar sağlandığı takdirde vize için işlemlere doğru şekilde başlanabilir. Vize temin etmek isteyen kişiler her şeyden önce belgeleri eksiksiz şekilde teslim etmek durumundadır.


Vize için gerekli evrakların başında pasaport gelmektedir. Pasaportla beraber kimlik. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir.


Fransa için gerekli olan bu evrakları tarafımıza. Kısa süreli vize başvurularında istenen belgeler genellikle ortaktır.


Ancak meslek ve gidiş amacına göre kişilerden ek evrak talebinde bulunulur. Uzun süreli ulusal vize başvurularında Fransa ’da kalma gerekçesine göre istenen evrak listesi değişiklik gösterir.


Söz konusu belgeler İngiltere’ye turistik olarak gitmek isteyen tüm meslek gruplarından herkesi kapsamaktadır. Bu belgelere ek olarak örneğin öğrencilerden ya da emeklilerden farklı belgeler de istenmektedir. Başvuru sahibi Sosyal güvenlik. Ancak öncelikle bütün vize başvurusunda bulunan kişilerden talep edilen.


Fransız vizesi almak için istenen evraklar koşulların durumuna gore değişim izah edebilir.

Fransa turist vizesi alabilmek için yapılması gerekenler nelerdir? Fransa ’ya turist olarak gidebilmek için yapılması gerekenler nelerdir? Bunun yanında hangi vize türünü tercih ediyorsanız onun için teslim etmeniz gereken evraklar da bulunabilmektedir. Resmi adı Hollanda Krallığı olan ülkeye seyahat etmek isteyen kişilerin, vize almaları gerekmektedir.


Aşağıda başvuru formundan bahsettim. Vize bölümüne gelmeden önce dosyanızı Campus France tarafından mutlaka onaylatın. Transit Vize Belgeleri Nelerdir? Schengen ülkelerinden birisi olan İtalya’da tarihi mekânları ve yemekleriyle insanların ziyaret etmek istediği yerlerden birisidir.


Vizesi İçin İstenen Belgeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.