5 Mart 2018 Pazartesi

Arabayla ege akdeniz turu

Aralarda atladığım yerler de var tabi. Her yere uğrarsak bu tur ayı geçer. Keyfinize ve beğeninize göre rota üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.


Arabayla ege ve akdeniz turu yapacaklar için tavsiyeler, ulaşım, rota, kamp, ekipman seçimi oldukça önemlidir. Bu konuda hata yapmamak.


Akdeniz kadar otelleşmemiş ancak giderek daha fazla alanı turizme açılan Ege sahilleri özellikle yaz mevsiminde çok keyifli.

Arabayla tatil güzergahı belirlemek üzere yola çıkanların ana rotası genellikle Ege turu oluyor. Ege bölgesinde görülmeye değer yerler listesi epey uzun.


Tatillerimizde en büyük sorunumuz olan kalacak yer bulma sorunu artık ortadan kalkmış bulunuyor. Evet :) Bu tatil için hafta boyunca toparladığımız yol haritası, gezi planlarının ardından Cuma sabaha karşı saat 05.


Ege ’nin incisi olarak kabul ettiğimiz Çeşme, Bodrum, Marmaris gibi yerlere bir tatil süresince gitmek, gezilecek olan onca tarihi yeri sadece bir tatil süresine sıkıştırmak yapılabilecek en güzel şeylerden bir tanesidir. Yeter artık gez gez nereye kadar. Kürkçü dükkanına geri dönüş derim. Ben gidilmesi gereken belli başlı kesinlikle görülmesi.


Hareketli Gün Gece 25.

Günün birinde bir bakmışsınız araçla Türkiye turu yapmışsınız ve bunun için aracınızın olmasına bile gerek olmadığını fark etmişsiniz. Ege Akdeniz Turu rotası için yazmadığım bir çok yer daha var aslında. Yerli turistlerin en çok tercih ettiği Akdeniz. Akdeniz turu ile maviye doymanın ve muhteşem koylarda huzura varmanın tadını çıkartmanın zamanı geldi.


Kültürü ve doğal güzellikleri birleştiren Akdeniz, her yıl yerli ve yabancı yüzlerce turisti misafir ediyor. Süreyi uzatın ve gittiğiniz yerin tadını çıkarın.


Ege ’de bulunan yerel lezzetleri kaçırmayın! Hiç beklemediğiniz. Ege ve Akdeniz turu bunu hak ediyor. Kıyıdan Kıyıdan Ege - Akdeniz.


Yaz geliyor 🙂 Tatil planları da yapılmaya başlanır ufaktan artık. SSCTur düzenlediği deniz turları için kredi kartına taksit avantajı sunuyor. Her Hafta Pazartesi Sabahları - Pazar Akşamları Dönüş.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüstü, Mobil. Satış Ofislerimiz Sizi Arayalım. Toggle navigation Üye Ol Giriş Yap. Yurtiçi Oteller Tümü.


Ramazan bayramı vesilesi ile araya sıkıştırdığım spontan Akdeniz kıyı turu tatilimi sizlerle paylaşıyor ve hepinizi bu kıyıları görmek için plan yapmaya davet ediyorum.

Ayrıca arabayla dolaşmanın pek uygun bir yol olmadığı kanısına vardık çünkü epey bir dağ aşmanız gerekiyor. Aslında Marmaris'te en güzel yapılabilecek olan şey tekne turu. Tekne turu ile birçok koya ve sahile deniz yoluyla daha kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Antalya’da Garenta’dan araç kiralayarak sahil.


Ama bir gününüzü alıyor. Arabayla Ege Turu - (Kuşadası - Dalyan) Arabayla Ege Turu Kaldığımız Yerden Devam Veee nihayet tatil zamanı. BAŞTAN SONA EGE AKDENİZ TURU. GECE GÜN GECE OTEL KONAKLAMASI.


Ek Hizmet Bedelleri Fiyata Dahildir. HER HAFTA CUMA AKŞAMI HAREKET PAZAR AKŞAMI DÖNÜŞ. Ayvalık, İzmir, Çeşme, Alaçatı, Şirince Farklı Mavi Yolculuk Tekne Turu. Biliyorduk ki göl ve kano keyfi bizi bekliyordu.


Uyanır uyanmaz gölün yolunu tuttuk. Göl, gecenin serinliği ile biraz serinle. Defalerca Marmara, Karadeniz, Ege, Akdeniz turu. Hem tersten hem de düzden.


Bu tecrübeyle Bu yılda İçanadolu dan başlayıp Akdeniz indik. Başıma neler gelmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.