16 Ağustos 2018 Perşembe

Aziz yıldırım ın mal varlığı ne kadar

Aziz Yıldırım ’ ın Kulüp Kariyeri. Futbol Şube Sorumlusu görevine getirilen başarılı yönetici, bir süreliğine yönetim işlerine mola verme kararı aldı. Karun kadar zengin çıktı.


C7pON BOLD Medya yayınlarına. Mezun olduktan sonra siyasete girene kadar da kamu kesiminde çalıştı.


Yıldırım ’ ın yıllardır açıklamaktan kaçındığı o mal varlığı, Türkiye’de yazılamasa da uluslararası medyaya.

Ercan’ ın açıklamaları… “Zor bir süreç. Kendimize bu kadar vakit ayıramıyorduk.


Engizisyon mahkemelerinin birisini cadı veya büyücü olarak belirlemesi ne kadar kolaysa burada da o kadar kolaydır. Bir siyasetçinin ve ailesinin mal varlığını bilmek, toplumun hakkıdır” ifadelerini kullandı. European Investigative Collaborations’ ın (EIC) Malta Files projesi kapsamında Fransız haber sitesi, Mediapart, Hollanda gazetesi NRC Handelsblad ve Blacksea. Ama ne zaman ki Halkbank ile kendisinin ve ailesinin mal varlığı meselesi.


Tyazarı Mehmet Y. Binali Bey, sırrını ver, oyumu al! Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 52.

Başkanı olan Yıldırım, bu yılın ardından 5. En büyük servet ise, deniz faaliyetleri ile ilgili. Bu servet Zealand Shipping şirketi bünyesinde yatıyor. Daha sonra, Holland Investments Coöperatief UA adı verilen bir şirkete aktarıldı. Bu değişim, sadece yanıltma amacını.


Yıldırım ise 2-milyar dolar aralığın­da olduğunu düşünüyor. Ayrıca böyle bir varlık elde varken kredi fi­nansmanı konusunda zorlanmıyorlar. Erdoğan’ ın Mal Varlığı Ne Kadar ? Pendik Belediyesi’ ne daha sonradan AKP’den milletvekili seçilecek olan avukat Serkan Bayram aracılığıyla 1. Babasından kalan miras ile sık sık gündeme gelmektedir.


Adnan Oktar bu sabah düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Mal varlığı listesi daha önce Başbakanlık Basın Merkezi’nin "bbm.


Başkan Yıldırım ’ ın sözlerinden öne çıkanlar şöyle: Sponsorluk açıklaması “Doğuş Grubu’nun da kendi içerisinde sorunları var ve söylentiler doğru. Kamu adına hizmet veriyorsanız, memur dahi olsanız mal varlığı beyanınız olacak. Ben yıldır veriyorum. Her sene de değişiklik olursa yeniliyoruz.


Kamuoyuna açıklamak diye bir adet yok, hiç problem yok. Yıldırım ailesinin mal varlığı hakkındaki paylaşımına erişim engeli kararı verilen gazeteci İsmail Saymaz, “Kararda, Yıldırım ’ ın kişilik haklarını ihlal ettiğim iddia ediliyor.


Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken adayların mal varlıkları da merak konusu oldu.

Genelev patroniçesinin mal varlığı şoke etti Genelev patroniçesi Matild Manukyan’ ın dev mirasına ortak olmak için Kerope Çilingir’e dava açan kişi, bu defa nüfus kayıtlarının düzeltilmesi için mahkemeye başvurdu. Bir önceki mal bildiriminde “5bin lira alacaklı” olduğu bilgisi yer alırken, kimden alacaklı olduğu yazılmamıştı. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MAAŞI NE KADAR ? Temmuz hadisesiyle kulübün başkanı, yöneticileri hapishaneye atıldı.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir - Masaüst. Banka hesapları, borçları, alacakları, gayri menkulleri ve şirketleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.