7 Kasım 2018 Çarşamba

Çanakkaleye giden turlar

ANAKKALE ŞEHİTLİK TURU ve ÇANAKKALE ÇIKIŞLI TURLAR. Herşey dahil paket gezilerimiz, Çanakkale çıkışlı kültür ve tatil turlarımız. Gidenler-BABIALİ KÜLTÜR YAYINCILIĞI- İsmail Bilgin.


Mehmet Nazif gelen yaralıları hemen tedaviye başladı. Türklerin değil tüm dünyanın ortak kaderini paylaştığı bir şehirdir diyebiliriz.

Ve bugün bu ortak kaderi paylaşan ataların nesilleri her yıl buraya akın ederek atalarını ziyaret etmektedir. Acentamızın turlarına katılmak isteyen misafirler sitemizin en alt kısmında yazan uyarıları okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır. Bodrum dan kendi aracımızla Çanakkaleye geldik. Turu internetten araştırarak yapılan yorumlara göre karar vererek seçmiştim, yorumlar gerçektende yerinde ve tavsiye ediyorum.


Onlar da bisikletleri ile günün anlamına uygun etkinlikler düzenledi, bayraklarıyla şehirde turlar yaptı. Sosyal paylaşımlardan takip ettiğim üzere Ankara’da da renkli bir etkinlik gerçekleşmiş.


Gömü Turizm Seyahat ve Tanıtım Ltd Şti.

Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Ekstra bir turun gerçekleşmemesi halinde misafirin tazminat hakkı doğmaz.


Bu durumda SSC Tur’un bir sorumluluğu yoktur. Tura gidilen dönemdeki ekstra tur fiyatı geçerli olur. Samsun çıkışlı günübirlik ve konaklamalı Doğu Karadeniz Turu, Batum Turu, Çanakkale Turu, Kapadokya Turu fırsatlarını tatilden. Truva gibi turistik mekanları günübirlik gezebileceğiniz, şoförlü araç kiralama ve servis hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz.


Ramazan aylarında iftar menülü programlar da bulunuyor. Bunun dışında, hafta sonları sabah saatlerinde kahvaltılı boğaz turu seçeneği de bulunuyor. Bir buçuk saatlik turlar olduğu gibi yaklaşık iki buçuk saatlik turlar da bulunuyor.


Tur şirketleri tarafından özel günler ve davetler için kişilere özel tekne. Turizm Şurasında, iç turizmin gelişmesi için Çanakkale ve Anıtkabire okul gezilerinin zorunlu tutulması önerildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yıl aradan sonra “Tam Zamanı” sloganıyla gerçekleştirilen 3. Edirne Çıkışlı Çanakkale Şehitlik Turu. Okul sezonu olması nedeniyle günübirlik olarak mevcut olmakla birlikte Cumartesi ve Pazar hareketlidir.


Yurtiçi turları, konaklamalı veya günübirlik seçeneklerle sizi bekliyor.

Kültür turları fiyatları ve kültür turu kampanyalarını inceleyin, ekonomik ve indirimli kültür turları arasından dilediğinizi seçin ve rezervasyon yaptırın. Canakkale Truva Heykeli: Kıyıda duran tahta at.


Kocaeli) Çanakkale Otobüs Bileti, Efe Tur, Pamukkale Turizm, Metro Turizm ve Onlarca Otobüs Firmasının İzmit (Kocaeli) Çanakkale Seferlerine Bilet için Otobüs Saatleri, En Ucuz İzmit (Kocaeli) Çanakkale Otobüs Bileti Fiyatları ile obilet. Gaziantep Çanakkale otobüs bileti ve Gaziantep Çanakkale bilet fiyatları için tüm detaylar Biletall. Yatsı vakti… türküler, bağlamalar hep sustu Ezan sesi, ruhları vecd içinde sarıyordu.


Türk Ordusu karanlıkta Allah’ına giden yolu arıyordu. Ta uzakta ufuklarda öpüştü seher Gür bir seda dalgalandı seherden evvel “Duaların zamanıdır, namaza asker Niyazına vecd içinde Allah’a yüksel. Mayıs ayı Çanakkale’nin en kalabalık olduğu zaman. Hafta sonları okullardan ve turlar aracılığıyla bir çok yerli turist Çanakkaleye geliyor.


Münferit gidiyorsanız mutlaka önceden otel rezervasyonunuzu yaptırmanız gerekir. Akol, Büyük Truva ve Anzac Hotel şehir merkezinde bulunan otellerden bazıları. Pencere kenarında yanımdaki koltuk boşken ertesi günün yoğun geçeceğini düşünerek gece boyunca istediğim pozisyonlarda uyudum.


Ertesi gün yoğun bir Çanakkale programı vardı. Eğer Çanakkaleye hala gitmediyseniz mutlaka gitmelisiniz. Ben daha önce bir kez gitmiştim. Bu gidişimde de yine duygu seli yaşadım.


Bizim rahat yaşayabilmemiz için gözlerini kırpmadan şehit. Bir rehber ücretinin kişiye bölünmesi ile tek kişi tarafından ödenmesi bir değildir. Samsun otobüs firmaları, otobüs bilet fiyatları, Samsun otobüs seferleri, sefer saatleri, firma telefon numaraları ve otogarlar NeredenNereye.


Turlar ayrıca ekonomiktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.