2 Kasım 2018 Cuma

Çanta yayınları örnek kitap talebi

Ayrıca örnek kitap talep formu doldurarak ücretsiz örnek kitap talebi yapabilirsiniz. Bu şekilde tanıtım kitapları isteyebilirsiniz. Talep Formu Yanda ki formu doldurarak örnek kitap talebinde bulunabilirsiniz.


Talepte bulunurken lütfen formda ki bütün alanları eksiksiz ve geçerli bilgilerle doldurunuz. NOT: Örnek kitap talebinde kargo ücreti karşı tarafa aittir. Talebinize en kısa zamanda. Maksimum Kitap Seçebileceğinizi Hatırlatır, Yayınlarımıza Gösterdiğiniz İlgi İçin Teşekkür Ederiz.


Bedelsiz numune faturası kesilebilmesi için bütün bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. ANTA YAYINLARI Macun Mah. Esen Yayınları Dönemin başında birçok öğretmene istemeden kargo ile Esen ve Üç Renk soru bankası ve Konu anlatımlı kitapları ücretsiz göndermişlerdir. Size en yakın bayimizle iletişime geçerek talebinizi iletebilirsiniz.


Çanta yayınları örnek kitap talebi

Bayi listesine ulaşmak için tıklayın. Kazan Yayınları olarak amacımız eğitimde çıtayı her zaman daha yükseğe taşımaktır.


Çanta yayınları örnek kitap talebi

Güz Dönemi için tanıtım amaçlı dağıttığımız örnek kitaplar bu dönem için sona ermiştir! Bilgilendirme Anladım. Dijital içeriklerimizde istenildiği zaman kullanmanız için anahtar kodunuz : LBKJCVKB.


DİKKAT: Yayınevlerinin bir kısmı kargo gönderimlerini k. Aradığınız kitap bir tık uzağınızda. Sinyal TYT Türkçe Soru Bankası % 4₺ 5₺ % İndirim. Akademi Yayınları resmi internet sitesi.


Bu formu her kitap için tekrar tekrar doldurmamak için, öğretmen kaydı olmanızı öneririz. Mavi Deniz Kitap ve Dergi Basım Yayın Hizmetleri Atmeydanı Mah.


Çanta yayınları örnek kitap talebi

Ens Yayınları Destek Soru Bankaları konulardaki eksiklerinizi tamamlamak için size konu anlatımlı video desteği sunmaktadır. Destek testlerindeki soruların altındaki videoları uygulamadan ya da web sitemizden izleyerek tüm TYT konularını yazarlarımızdan dinleme fırsatı bulabilirsiniz.


Ayrıca yapamadığınız soruların video çözümlerini yine yazarlarımızın. YKS DAF Coğrafya 1. EİS YAYINLARI Osmangazi Mah. Antrenman Yayınlarına ait kitapların örnek yayınları ve pdf dosyaları sadece ÖĞRETMENLER ile paylaşılmaktadır. Eğitim Öğretim Yılı itibariyle örnek kitap veren yayınevleri ve adresleri aşağıda verilmiştir.


Yayınevlerine internet sayfalarından e-posta atarak, iletişim formlarını doldurarak ya da telefonla arayarak örnek kitap isteğinde bulunabilirsiniz. Yayın kurulumuz büyük bir özenle hazırladığı yay. YENİ Çanta Yayınları 7. Sınıf Türkçe Yaprak Test 1TL. KARTEZYEN EĞİTİM YAYINLARI ÖRNEK KİTAP TALEBİ Showing 1-1of 1messages.


Sıradışıanaliz Yayınları ve Cevdetözsever Yayınları Hazırlık Lgs, Tyt ve Ayt Kitapları Bulunmaktadır. If you are human, leave this field blank. LYS hazırlanmaktayım bir yandan da kitap incelemeri yaptığım bir youtu. Sizinle daha kısa süre.


Matematik esas olarak sabır olayıdır. Belleyerek değil keşfederek anlamak gerekir. Eğer kaydınız yoksa lütfen buraya tıklayın. Kayıtlı Öğretmen Girişi.


Daha önceden kaydınız bulunuyorsa lütfen buraya tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.