6 Kasım 2018 Salı

Doldurulmuş almanya vize başvuru formu örneği

Almanya Ulusal Vize (D tipi) başvurusunda bulunurken eksiksiz doldurulmuş vize başvuru formu sunmanız talep edilir. Yiğit Günal 39views. Form açıldığında, formu. Bu ÖRNEK doldurulmus bir belgedir.


On this website, you can apply for a U. Filling out the application on our site is the first step in the process.

Herkese merhaba arkadaşlar. DATA ofislerinde vize danışmanlarımız tarafından başvuru formu doldurma hizmeti sağlanmaktadır.


Sadece başvuru sahibi tarafından aktarılan bilgiler bu forma girilmektedir. Panik yapmayın, yanlış bir şey yazmaktansa boş bırakın çünkü randevu sırasında elçilikteki memur size eksik kalan kısımlarda yardımcı olacaktır.


Bu formu da iDATA’dan randevu aldığınız zaman size mail atacaklar. Hocam merhaba bir sorum olacak eşim almanya vatandaşı tr de yaşıyoruz senede 1-kez almanya aile ziyaeti için gidiyoruz, gecen sene kez vize aldım şimdi tekrar başvuru yapacağım fakat bu sefer giriş almanya dönüşü ise zurihten olacak şekilde bilet aldım bu vize almam da sıkıntı yaratır mı, ikincisi ise uzun süreli vize için nasıl bir yol izlemeliyim eşten dolayı.


Avusturya vize başvuru formu Schengen bölgesi vize prosedürü çerçevesinde kullanılan resmi bir belgedir. Amacına ve gerçeğe uygun bir şekilde doldurulmalı verilen sahte bilgilerin suç unsuru taşıyacağı göz önünde bulundurulmalıdır.


Almanya Schengen vizesi başvurusunda kullanılacak vize başvuru formunun 1-maddelerinde başvuru sahibinin kimlik bilgilerinin ibrazı talep edilmektedir.

Vize başvuru formların ve Bilgi notları ücretsizdir. Bilgi edinmek için lütfen sadece Alman konsolosluğun birimlerine, IDATA websitesine veya resmi Almanya Cumhuriyeti websitelerine danışmanız önemle rica olunur. Güvenilmez servis sağlayıcıları para talep etmelerinden tespit edebilirsiniz. Ayrıca sahte kimlikli websitelerine.


Tamami ile dosyanıza ait tüm ödemeler kapanmış olur. SCHENGEN FORMU DOLDURMA TABLOSU aşvuru sahibi soyadı Kızlık soyadı aşvuru sahibi soyadı Doğum tarihi Doğum yeri Uyruk (Türk,İtalyan v.b.) Doğum ülkesi Cinsiyet işaretlenmeli Medeni durum işaretlenmeli Kimlik seri kodu ve no Yeni tip, bor.


ALL STUDY ofise dosyanız teslim edilir ve makbuz alınır. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu Şirketin antetli kağıdına imza yetkilisi tarafından kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe. VİZE FORMU SAHİBİNİN.


EVLİ BAYANLAR İÇİN. Schengen vize başvuru formu olurken, eksiksiz bir şekilde doldurulup, İspanya vizesi evrakları arasında bulundurulması zorunludur. Konsolosluğu tarafından hazırlanmış olan sayfalık resmi bir belgedir.


Tarafımızdan doldurulmaktadır. Ulusal vize başvuru formu (adet): Eksiksiz bir şekilde bütün alanları doldurulmuş ulusal vize başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Lütfen bunu da göz önünde bulundurun.


Türkçe olarak doldurulabilir. Almanya vize başvuru formunu linkten indirerek inceleyebilirsiniz. EK I Uyumlaştırılmış başvuru formu (1) Schengen Vizesi başvuru formu Ücretsiz form 1.

Nüfus müdürlüğünden veya muhtarlıktan alınacak. Başvuru şahsen yapılmayacak ise başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı vekalet formu ile vekaleti alan kişinin kimlik. Doldurma işlemi sırasında tükenmez kalem kullanmalı, büyük harfle doldurmalı ve başvuru evraklarında bulunan bilgilerinizi destekleyecek şekilde olmasına özen gösterilmelidir.


Kurşun kalemle doldurulan başvuru formaları kabul edilmemektedir. Almanya Cumhuriyeti disinda ikametiniz devam edecek mi kismina evet dedim ama altindaki, "evet ise nerede" sorusuna sadece Turkei mi yazmali yoksa acik adresimi tekrar mi yazacagim.


Başvuru formunun büyük harflerle, anlaşılır, okunaklı ve tükenmez kalemle doldurulmuş olması gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.