30 Kasım 2018 Cuma

Dubai turları promosyon

Bu sayede katılımcılarına sadece bu büyüleyici şehrin tadını doya doya çıkarmak kalıyor. Gezinin ardından, ilk günün yorgunluğunu üzerimizden atmak üzere otele doğru. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma.


Acentemiz, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28. Dubai yerel saati ile 05. Değerlendirmek isteyeceğiniz diğer turlar için tatil danışmanımızla görüşebilirsiniz.

TIKLAYIN SİZİ ARAYALIM. Akşam dileyen misafirlerimiz için saat 19. Açık Büfe Akşam yemekli Dhow Cruise tekne turu. Keyifli zaman geçireceğiniz tekne turumuzda lezzetli yemekler yiyip.


Bölgelerde verilen serbest vakit süreleri, müze ve ören yerlerinde verilen serbest vakitler turdan tura değişmekle birlikte, her gün düzenli olarak tur rehberi tarafından misafirlere bildirilmektedir. Mayıs Kapadokya turları, Karadeniz ve GAP turları tüm seçenekler değerlendirildiğinde daha ucuz alternatifleri oluşturuyor.


Yurt dışı tatil alternatifleri genellikle yurt içi turlardan daha pahalı olurken, vize gibi ek ücretlerde ucuz gezi arayanları yurt içi seçeneklere yönlendiriyor. Yurt dışı turlarının fiyatları euro üzerinden belirlenirken, yurt içi turlar.

Yılbaşı Özel Bansko Kayak Turları. Tüm Yıl boyunca Sabiha G. Promosyon Barselona. FLASH PROMOSYON DUBAİ TURU.


Gün - ISTANBUL (SAW) - DUBAI Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 19. Tur sonrasıhavalimanına. Vizesiz Yunan Adaları.


Gemi Turları (Cruise) Popüler Turlar. Amsterdam Turları. Venedik - Roma- Floransa Italya Turları 2€uro itibaren. Uçak İle Ulaşım İstanbul Çıkışlı Tur.


Kapadokya Turları Kapadokya turları 399₺ den başlayan fiyatlar sizlerle. HemenBilet Turizm ve Seyahat Acentası. Uludağ turları Uludağ turlarında indirimler sizlerle, 99₺ den b. Ankara çıkışlı turlar. Kültür Turları, otel ve tatil rezervasyonlarında çok özel indirimler ve uygun ödeme seçenekleri ile ayakizi.


Hayalinizdeki tatil turunu Tatil Turu Fırsatları ile keşfedin.

En uygun tatil tur paketini seçin, bütçenize göre ek tatil tur önerilerini alın. Lady Travel, yılı aşkın tecrübesi ile yurt dışı tur, tatil, otel ve uçak bileti rezervasyonunda en uygun fiyatlar sunmaktadır.


Gezitura hayalinizdeki tatil hayalinizdeki fiyatta. Baştan başa gece konaklama ve kahvaltı - ülke gün şehir turu için ekonomik - promosyon fiyatlarımızdan yararlanın.


Bu gezide DUBAİ ’nin küçük bir kasaba halinden şimdiki zenginliğine kronolojik bir gezinti yaparken çerçevenin iç kısmında dolaşırken en yüksek binaları bile üsten fotoğraflayabilirsiniz. KAMPANYAYA GİT Bunları da beğenebilirsin Bu Kuponlar.


Görsel Için 49USD ödeme Yapabileceksiniz! Dünyaca ünlü tur operatörü World Travel Service (WTS), kış promosyonlarını açıkladı.


Miltur yurt dışı turları ile farklı kıtalar, ülkeler ve şehirlerde yeni kültürler tanımaya hazır olun! HİNT OKYANUSU TURLARI. Uzakdoğu oldukça çekicicidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.