25 Eylül 2019 Çarşamba

İsİm değİştİrme karti pubg

Ayrıca ücretsiz hediye ediyoruz. Oyunda çeşitli etkinlikler ve görevler ile ücretsiz olarak alınabilir. Bu kartı almak oldukça zordur, ancak aldıktan sonra kolayca isim değiştirebilirsiniz.


Adınızı yalnızca "günde bir kez" değiştirebileceğinizi unutmayın. Pubg mobile bedava sezon royale pass, bedava pub. Eğitim Görevleri Ödülleri arasında 3. Seviye Ödülünde İsim Değiştirme Kartı Bulunmaktadır.


İsİm değİştİrme karti pubg

Bu yüzden oyunun ilk başlarında size isim değiştirme fırsatını sunuyor. Hem bedava hemde uc parayla alma yöntemlerini sizlere bu haberimizde anlatıyoruz.


PUBG İsim Değiştirme Kartı Alma. Eğer geçerli bir sebebiniz varsa değiştirilebilir. Fakat bilmeyenler için basitçe tekrar anlatıyoruz. Numaranızı girmeyin bu yöntemi denerken, balka şeyler çıkarsa onları yapın yani oyun indirmek gibi mesela.


Lütfen ellerinizi sık sık yıkayın, sosyal izolasyon uygulayın ve yaşadığımız sıradışı döneme uyum sağlamanıza yardımcı olacak kaynaklarımıza göz atın. Arkadaşlar pubg kullanıcı adım eski sevgilimle kendi ismim, zorla yaptırmıştı elimdeki tek ıd kartı o yüzden kullanmıştım şimdi hesabı ilerlettim. Do not miss İsim kartı bulunur uygun hesap advertisement. Level Karakter, Isim Değiştirme.


İsİm değİştİrme karti pubg

Kullanıcı Profili Mesaj Gönder! CRETSİZ KALICI SET, İSİM DEĞİŞTİRME KARTI VE KUPON PARÇACIKLARI ALMA TAKTİĞİ konusu hakkında aradığınız tüm bilgileri ÜCRETSİZ KALICI SET, İSİM DEĞİŞTİRME KARTI VE KUPON PARÇACIKLARI ALMA TAKTİĞİ başlığı altınd bulabilirsiniz.


İsİm değİştİrme karti pubg

Pubg Mobile Isim Degistirme Karti Nasil Alinir ? Seviye 10’a kadar bütün seviyelerdeki görevleri tamamlayın. Bütün görev ödüllerini topladıktan sonra envanterinize gelecek olan ‘İsim Değiştirme Kartını’ kullanabilirsiniz. Bu kartı ise sürümü ve üstüne sahip kullanıcıların görebileceğini belirtelim.


Gençler bu videom da pubg mobile isim değiştirme nasıl yapılır sizlere onu göstermeye çalıştım. Videom da pubg mobile isim değiştirme ile alakalı içeriği bulabilirsiniz.


Videoyu beğendiyseniz like atmayı çok görmeyin arkadaşlar. Oyunda nickname değiştirme ilk zamanlarda zordu fakat son güncelleme ile günde bir kez değiştirme hakkı sağlandı.


Bu bölümde üstten beşinci seçenekte yeşil renkli bir kimlik kartı mevcut. Pubg event pass aldım level oldum ve nick değiştirme şeyini aldım ancak değiştirmek istediğimde hata veriyor var midir bu sorunu yasayan? Eğer şanslı iseniz envanterlerinize baktığınızda bu kartı görebileceksiniz.


Eğer nicklerden herhangi birisi hoşunuza gitmediyse içerisinde birbirinden harika oyun nickleri bulunan diğer listemize de atabilirsiniz. Geri dönün ve Envanter’i seçin.


Lobiye geri dönün ve Envanter’i seçin. Bunun İçinde Bolca Maçlara Girip Adamları Etkisiz Hale Getirmek Veya Savaşları Kazanmaktır. Valorant İsim Değiştirme.


Etiket değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki isim değiştirme işlemini onaylamadan önce onuda yapmanız gerekiyor, aşağı tarafta da etiket değiştirmeyi anlattık ona da bakabilirsiniz. Yapmanız gereken işlemler çok basit ve çok kısa sürede bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


Yakında eklenecek olan yeni yazı stilleri ile birlikte de nicklerinizi çok daha güzel şekillendirebiliyor olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.