15 Ocak 2020 Çarşamba

Müteahhit sorgulama

YAPI MÜTEAHHİTLİĞİ BİLİŞİM SİSTEMİ. Vatandaş girişi seçeneğine tıklayarak müteahhit sorgulama sayfasına geldikten sonra buradaki formu doldurmanız gerekir.


Bu formdaki boşluklara sırasıyla vergi numarası, T. Bina ve ya arazi sahibi olan. Hal böyle olunca vatandaşlar, işbirliği yapacağı müteahhit hakkında daha fazla ve doğru bilgi almayı hedeflemektedir.

Bu konumuzda siz değerli takipçilerimize müteahhit sorgulama işlemini nasıl yapabileceğinizi anlatmaya çalıştık. Gayet kolay olan bu sorgulama işlemini sizler için özgün bir şekilde anlatmaya çalıştık. Ek olarak bu sorgulama işlemini sizler için en doğru ve güvenilir yerlerden iki değişik yöntem halinde anlatmaya çalıştık.


Bu yöntemlerden istediğinizi. Açılacak olan sayfada sizden T. Vergi Numaranız istenecektir. Sizden istenen bilgileri.


Bu belge sorgulama sistemi ile vatandaş, ilgili müteahhidin projeleri, aldığı cezalar olup olmadığı gibi detaylı bilgilere sahip oluyor.

Daire başı 100TL masraf ediyorsa kalan satış bedelinin tamamı kar olarak cebine girer ve yüksek miktarda kar oranı ön plana çıkar demek yanlış olmaz sanırım. Tüm Türkiye ve özellikle istanbul müteahhit firmaları içindir. Müteahhit bilgilerinin tamamını öğrenmeniz mümkündür. Parsel sorgulama işlemi için kullanıcı başı günlük 1sorgu limiti bulunmaktadır.


Ana sitemize üye olarak parseliniz için müteahhit bulabilir, teklif toplayabilirsiniz. Sistemimiz tamamen ücretsizdir ve ücretsiz kalacaktır. Uygulama bakımdadır. Güncelleme Yapılıyor.


Geçici olarak erişememektesiniz. Yapı ruhsatı alınarak inşa edilmek istenen tüm yapılarda inşaata başlanabilmesi için o inşaatın sorumluluğunu üstlenecek olan müteahhittin yetki belgesi alması zorunluluğu bulunuyor.


Bu bölümde ilerleyerek çok hızlı bir şekilde sorgulama yapma imkanı bulabilirsiniz. Aşağıdaki listede bu bölümden yapabileceğiniz işlemleri görebilirsiniz.


A sınıfı müteahhit son yılda tek sözleşmede milyon liralık iş yapmış olmalı. Bu sınıftaki müteahhit istediği metrekarede inşaat yapma hakkına sahip olacak. B sınıfı müteahhit son yılda tek seferde milyon liralık iş ve tek sözleşmede bin 5metrelere iş yapmış olmalı.


Bu gruptaki firmaya daha önce.

Bu hizmeti kullanarak, işlem yapmaya yetkili olduğunuz bir firmaya ait yetki belgesi bilgilerini sorgulayabilir ve barkodlu belge çıktısı oluşturabilir, daha önce oluşturduğunuz barkodlu belgeleri geçerli ise tekrar indirebilirsiniz. Tapu sorgulama işlemlerinizi, bağlı bulunduğunuz bölgeye ait Tapu ve Kadastro Müdürlüğü şubelerinden veya tkgm.


Sağlık Bakanlığı 2. Başlarda sadece mal sahiplerine yönelik kurulan ve doğrudan müteahhitler ile mal sahiplerini buluşturmayı hedefleyen proje, geçen yıllar süresince göstermiştir ki mal sahipleri ile beraber bir çok inşaat. Usta olarak vizyonumuz sertifikalı ve belgeli ustalarla müşterileri bir araya getirmek ayrıca iş ihtiyacı olan kişilere istihdam sağlamaktır.


Eğer girilen bilgilere göre müteahhit bulunmadı diye bir bilgi yazarsa, vatandaş ana ekranında müteahhit tanımlama sekmesi tıklanarak istenilen bilgiler doldurularak tanımlama işlemi. Başvuru İçin Gereken Belgeler.


Adres, Telefon Bilgileri, T. Numaraları Gibi İlgili Tüm Haneler Eksiksiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.