23 Ocak 2020 Perşembe

Sırbistan pasaportu ile vizesiz ülkeler

Sırbistan pasaportu ile vizesiz ülkeler

Vizesiz seyahat etmenin keyfini çıkar! Ayrıca Moldova ile imzalanan son anlaşmaya göre bu ülkeye pasaportunuz olmasa dahi, kimliğinizle giriş yapmanız mümkün. Dış politikada ilişkilerinin gelişmesiyle vizesiz gidilen ülkeler sayısının artmasını umuyoruz. Yeni bir ülke ile vize anlaşmaları imzalanıp vize istemeyen ülkeler listesine girdiğinde bu yazıyı günceliyorum.


Sizin de vize deneyimleriniz ve önerileriniz. Bulgaristan pasaportu ile vizesiz girilen ülkeler de dikkat edilmesi gereken kriterler vardır. Bu süre ülkeden ülkeye değişmekle birlikte ila arasında olabilmektedir.


Sırbistan pasaportu ile vizesiz ülkeler

Avustralya, Bolivya, Kanada, İrlanda, Meksika, Yeni Zelanda, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık ve Birleşik Devletler dışında tüm ülkeler ile tam bir karşılıklılık politikası vardır. Etiket: Pasaportlu ülkeler. Rastgele içerikler. Türk pasaportu ile vizesiz gidebileceğiniz ülkeler.


Tanıtım Yazısı Nedir? Dünyada ülkelerin vizesiz seyahat edebileceği destinasyonlara göre pasaportların gücünü analiz eden Henley Pasaport İndeksi‘ne göre Gürcistan pasaportu 1ülke pasaportu arasında 51. Begüm hanım yeşil pasaportu ile yurt dışına çıkamaz. Kendisi artık bordo pasaport almak zorunda yasal olarak.


Türkiye pasaportu ile yaklaşık 1ülkeye vizesiz ve uzun süreli seyahat gerçekleştirebiliyorsunuz. Ancak daha uzun kalacaksanız vize başvurusu yapmanız gerekir. Ayrıca Bulgaristan üzerinden gidecekseniz bu ülkenin transit geçiş vizesini almanız şarttır.


Yaşadığınız ülkenin pasaportu, sizin seyahat özgürlüğünüz de büyük bir etkiye sahiptir. Dünya genelinde bulunan 1ülkenin yer aldığı araştırmada, vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler baz alınarak, dünyanın en güçlü pasaportuna sahip olan ülkeler sıralanmıştır.


Ekonomisi güçlü ve gelişmiş olan ülkeler. Romanya vatandaşlığı. Bazı ülkeler konaklama ve gidiş-dönüş bilgilerini de öğrenmek ister. Bu durumda, rezervasyon ve uçuş bilgilerinin çıktısını edinmekte fayda bulunur.


Başlıklara tıklayarak istediğiniz alana kolayca ulaşabilirsiniz. Günümüzde pasaport gücü adını verdiğimiz şey, sahip olduğunuz pasaport ile kaç tane ülkeye vizesiz gidebileceğinizi gösterir. Bu ülkelerden bazıları sadece pasaport ve uçak bileti ile seyahat etmeye izin verirken, bazıları ise kapıda vize ve online vize gibi kolaylıklar sağlıyor.


Türk vatandaşlarının vizesiz girişine izin veren 1tane ülke bulunuyor. Hani olur ya geçerken uğrayayım dersin. Deniz-kum-güneş için Durres veya Flora güzel bir rota olabilir.


Başkent Tiran’a gitme bile. Seyahat edecek kişiler yurt dışı seyahatlerinde daha çok hangi ülkelere vizesiz gidilir bunu merak ediyor. Sırbistan, her isteğe ve ihtiyaca. Bosna Hersek gezilecek yerler arasında başı çektiğini belirtmek gerek.


Güney Kore ve Singapur paylaştı. Japonya ve Almanya pasaportları, 1ülkeye vizesiz giriş hakkına sahip. Danimarka, İsveç, Finlandiya, İtalya, Fransa ve İspanya. Nüfus cüzdanı ile gidebileceğiniz ülkeler arasında.


Sırbistan pasaportu ile vizesiz ülkeler

Uçakla ya da gemi ile gidebilirsiniz. Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarından vize istemeyen bir çok ülke bulunmaktadır. Bu ülkelerin bir çoğu turistik olarak tercih edilen destinasyonlardır.


Rusya ile birlikte 49.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.