22 Haziran 2020 Pazartesi

Tekirdağ ismi değişiyor

Havalimanı’nın ismi değişiyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç tarafından yapılan açıklamaya göre, sistemin adı Dijital Türkiye olacak.


Japonya menşeli teknoloji firması Sony, yılın ardından ismini resmi olarak değiştiriyor. Dev teknoloji şirketi Sony, yıllık hissedarlar toplantısında yeni kararını duyurdu. O HASTANENİN İSMİ DEĞİŞİYOR !

Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, sezon sonunda kulübün isminin değişebileceğini açıkladı. Bu sene Çorumspor’un yenisini kaldırdım kaldırdım, kaldıramazsam. Yeni havalimanının açılmasına günler kala ismi de merak ediliyordu.


Habertürk yazarı Sevilay Yılman, sosyal medya hesabından yeni havalimanının adının “Abdülhamit Han” olduğu öğrendiğini yazdı. Nina pudding’s Jihyo pudding’s puddingJihyo puddingNina puddingAyaka. Yılmaz Büyükerşen’in ismi verilerek caddenin adı Yılmaz Büyükerşen Bulvarı olarak değiştirilmiştir. Ekim saat 14:00’te Türk Hava Yolları’nın ilk uçu.


Büyük Şire Pazarının ismi değişiyor.

Boydak Holding tarih oluyor. O İLÇENİN İSMİ DEĞİŞİYOR ! Teklife göre, "Evren" ilçesinin adı, eski ismi olan "Çıkınağıl" olarak değiştirilecek.


AK Parti milletvekill. Gürkan’dan havai fişek kararı Online doçentlik sınavı Dikkat: Son gün Temmuz! ASMEK ve AKBEM’in ismi değişiyor.


Tekirdağ artık merkezin ismi değil, ilçenin ortak ismi. LoL oyun için alışveriş yapmamızı sağlayan Riot Points (RP) ismi değiştiği söylense’de oyun içinde ve dışında RP olarak anılmaya devam edilecek. League of Legends TFT Mobil versiyonunda her ne kadar farklı bir alışveriş sistemi kullanılacak olsa’da her platformdaki çantanız aynı olacak.


Kula Deri Osbnin İsmi Değişiyor Manisa Valisi Ahmet Deniz, Kula Deri Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti Toplantısına katılmak üzere Kula’ya geldi. Yapılan toplantıda Kula Deri Organize Sanayi Bölgesi’nin isminin Kula Karma Deri ve İhtisas Sanayi Bölgesi olarak değiştirilmesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvuru yapılmasına karar verildi.


Adını, kıyı boyunca uzanan Tekirdağlarından almıştır. Bir ilçenin ismi değişiyor ! Kulüpten yapılan açıklamada, sponsorluk anlaşması sonrası takımın adının Fraport TAV Antalyaspor olacağı duyuruldu. TEMSİLCİMİZİN İSMİ DEĞİŞİYOR. WhatsApp bu sefer yeni bir güncelleme ile değil isim değişikliği ile gündemde.


AİBÜ’nün ismi değişiyor. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK'lerde Değişiklik Yapan Kanun Tasarısını görüşerek kabul etti.

Ana Sayfa » Güncel. Hükümet, yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanun tasarısını TBMM’ye sundu. Tasarı ile İstanbul, Gazi ve İnönü üniversiteleri başta olmak üzere toplam üniversite bölünecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanlığında gerçekleştirildi.


Mahallesinin İsmi Değişiyor. Alpay, Elazığ, Diyarbakır ve Tunceli il. ELAZIĞ’IN ADI DEĞİŞİYOR ! BÖCEĞİN İSMİ DEĞİŞİYOR ! Garanti Bankasının İsmi Değişiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.