2 Temmuz 2020 Perşembe

Ülkelerin adı ve bayrakları

Devletler, devlet bayrakları listesi ve sermaye, nüfus ve alan da dahil olmak üzere temel bilgiler. Dünyadaki ülkelerin bayrakları. Kıtadaki tüm ülke bayrakları.


Tüm ülke bayrakları emojisi. Her milletin bağımsızlık mücadelesini simgeleyen devlet ve ülke bayrakları çeşitli renkler ve simgelerle belirtilmiştir.

Diğer Sayfalar Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin başkentlerinin neresi olduğunu öğreneceksiniz. Hangi ülkenin başkenti neresi?


Toplam olarak sekiz ülke bize komşu olmaktadır. Birine Baktım 369views.


Ama bu ülkelerin dışında hiçbir ülke tarafından tanınmayan, özerk olan, buna rağmen toprak bütünlüğüne sahip birçok ülke daha var. Birleşmiş Milletler üyesi tüm ülkeler tarafından bağımsızlığı kabul görmeyen bu ülkelerin isimleri italik olarak yazılmıştır.


Belli bir ülkeye bağlı, idari açıdan söz konusu ülkelerin yönetiminde olan özerk bölgeler için ayrıca bağımlı ülke bayrakları sayfasına bakınız. Yabancı ülke bayrakları x - - - x - x 1- x 1- 1x 1- 1x 2- 2x 3- 3x 4- 4x 6- 6x 9Ölçülerinde Özel.

Kızıl Haç Uluslararası Komitesi tarafından kullanılan Kızıl Haç bir İsviçre bayrağından geliyor ama renkleri tersine dönmüş durumdadır. Bayrakları, Ülkeler. Resmi Farklı Kaydet” butonuna tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz.


Flag (Product Category),dunya bayrakları ve isimleri,dünya bayrakları adları,dünya bayrakları görselleri,dünya bayrakları göster,dünya bayrakları. Diğer ülkelerin bayrakları dikdörtgen şeklindedir ancak, Vatikan Şehri ve İsviçre’nin ulusal bayrakları biraz farklı – bayrakları kare şeklindedir. Uygulama, Türkçe ve İngilizce de dahil olmak üzere dile tercüme edilmiştir.


Böylece bu dillerin her birindeki ülkelerin adlarını öğrenebilirsiniz. Bu dünya coğrafyasının tüm öğrencileri için mükemmel bir oyundur.


Bütün ulusal bayrakları tahmin edin ve devletin bayrağını bulun! Bir ulusun birliğini simgeleyen, belli bir topluluğun simgesi olarak kullanılan özel olarak tasarlanmış her ülkelerin bayrakları ve bu bayrakların anlamlarını sizler için bir araya getirdik.


Proll ile çocuklar diğer ülkelerin kültürü ve yapıları hakkında bilgi sahibi olacaklar. Açılacak olan sayfada ilgili ülkenin bayrağı büyük boyutta görüntülenecektir. I – İ harfi ile başlayan ülkeler ve bayrakları, başkentleri, nüfusları, para birimleri, resmi dilleri gibi bilgiyi bu sayfada derledik. I – İ harfiyle başlayan ülkelerin bayrakları ile o ülkeler hakkında kısa bilgi.


Devletler özgürlüğünün kanıtı olarak bazı simgeler bulmaya başladı. Bunların başında da bayrak gelmektedir. Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla.

Bu hikayelerin büyük bir kısmının doğruluğu tartışılsa da bu bir şey değiştirmez. Peki siz ülke bayrakları hakkında ne biliyorsunuz? Yunan bayrağının üzerindeki.


Acaba soruluk bayraklar testini kolayca geçebilecek misiniz? Para birimleri Güney Afrika Randı ve Lesoto Lotisi’dir. Lesotho başkenti Maseru, yüzölçümü 30.


Jonathan Icher tarafından oluşturulmuş. Fotoğraflar için vücut boyama sanatı da kullanılmış. Site Adı Açıkca belirtilerek, ve yazıya link. Bir web site oluştururken kayıt esnasında ülke bilgisi istememiz gerekebiliyor.


Bu iş için tasarlanmış bir liste göremediğim için böyle bir liste oluşturmaya karar verdim. Bu makale altında bir ülke listesi, bu ülkelerin bayrakları ve aynı zamanda bu ülke listesini PDO ile veritabanına aktarma işlemlerine göz atacağız. Güncel (mobil-cep) Telefon numaranızı aşağıdaki form ile bize gönderebilirsiniz.


L harfi ile başlayan ülkeler ve bayrakları, başkentleri, nüfusları, para birimleri, resmi dilleri gibi bilgiyi bu sayfada derledik. L harfiyle başlayan ülkelerin bayrakları ile o ülkeler hakkında kısa bilgi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.