2 Temmuz 2020 Perşembe

Ülkeler ve milletlerin ingilizcesi

TV Kanalımıza Abone ol. Bu daha çok göç veya turizmle ilgili belgelerde yazılı olarak karşılaşılan, kulağa resmi gelen bir kelimedir. Milletlerin İngilizce İsimleri 28. Türkçe anlamları Konusarakogren.


LKELER VE MİLLETLER.

Geldik yine İngilizce öğrenim sürecimizde en başlarda bulunan konulardan birine: İngilizce ülkeler ve milletler. Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri.


Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce konuşma,okuma ve pratik yapma fırsatı. Sınıf konusu gibi görünse de İngilizce ülke isimleri ve milletlerin konuştuğu dil isimlerini öğrenmek vocabulary çalışması yapmak için önemli. Bu konu her ne kadar 4. Milliyetleri - Okunuşları ile Birlikte.


Dünya üzerinde uluslararası ortamda tanınan 1ülke vardır.

Aşağıda yer alan İngilizce ülke isimleri bunlar arasında en yaygın olanlardır. Afghanistan: Afganistan. Argentina: Arjantin. Austria: Avusturya.


Fransız, İngiliz, Alman, Türk gibi milletleri ifade eden kelimelerin İngilizceleri burada. Sayfanın aşağısına doğru. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Bu siteyi kullanarak, Kullanım Şartlarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.


Yapmanız gereken tek şey başlık üstündeki (Teknolojiweb.Net facebook’ta) beğen butonuna tıklayarak sayfamızı beğenmek. BM içtihatlarına göre Güvenlik Konseyi karar alırken veto yetkisine sahip üyelerden biri veya birkaçının oylamaya katılmaması bu üyelerin kararı veto ettiği anlamına.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Kanada İngilizcesi özellikleri birleştiriyorve İngiliz ve Amerikan seçenekleri. Birçok kişi, uzmanlaşmış dil kurslarına katılmak için hangi ülkelerde İngilizce konuştuğunu merak ediyor. Diğer milletler de bu icatları kendi dillerine en yakın biçimde yorumlarlar.


Radyo ve televizyon en bilinen örneklerdir.

Bilimi üreten icada ismini verir, kural bu, ancak bazen hiç beklenmedik benzerliklere de rastlanıyor. Kurulma amacı, dünya barışını, güvenliğini korumak, ülkeler arasındaki ekonomik, kültürel ve toplumsal iş birliğini oluşturmaktır. Dünya Savaşı sonrası galip olan büyük devletler- AB Sovyetler Birliği, Fransa, Çin Halk Cumhuriyeti, İngiltere liderliğinde kurulan uluslararası bir örgüttür.


Fakat bunların ortalamayı ifade ettiğini ve ülkeler arasında belli bir örtüşme olduğunu da unutmamak gerekir. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler birçok yönden birbirlerinden ayrılırlar. Başlıkta gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler olarak ikili bir ayrımdan bahsedilse de birinci dalga, ikinci dalga ve üçüncü dalga toplumlar birbirlerinden farklılık gösterirler.


Bizim ülkemizi de diğer ülkelerle ortak kutladığı ortak bayramlar vardır. Countries, Ülkeler, Ülkelerin ingilizcesi, ülke isimleri, ingilizce ülkeler - Online ingilizce dersleri, ingilizce gramer, ingilizce chat, ingilizce kelimeler.


Bugün esasen çalışan ve orta sınıf Afrikalı Amerikalılar tarafından konuşulan Afrikalı Amerikan Yerel İngilizcesi (AAVE) de büyük oranda r aksanlı değildir ve esas olarak köleleştirilmiş Afrikalılar ve Afrikalı Amerikalılar arasında kullanılır. Esas olarak, beyazlar tarafından konuşulan, r aksanlı olmayan, standart olmayan İngilizceden etkilenir.


Bu sayfa ile dünyadaki ülkeleri ve bu ülkelerin bayraklarının nasıl olduğunu ve nasıl göründüğünü öğreneceksiniz. Bayrak Afganistan Almanya Amerika Birleşik Devletleri Andorra Angola Antigua ve Barbuda Arjantin Arnavutluk Avustralya Avusturya Azerbaycan Bahamalar Bahreyn Bangladeş Barbados Batı Sahra Belçika Belize.


Devlet Başkanları Uluslararası ortam totalde tanınan devlet sayısı 500’dür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.