9 Kasım 2018 Cuma

Çin vizesi yetkili acenta ankara

Randevusuz müracatlar kesinlikle kabul edilmez. Halk Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı’ndan online olarak alınır. Suffa Tour size En Hızlı Uygun Güvenilir Çin vizesi başvuru hizmetini sunar.


Vizeleri ile ilgili ihtiyacınız olan bütün bilgilere bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Ankara yetkili kurumlar üzerinden yapılmış olsa da İtalya vizesi verilme kararı ve vize süresi tamamen Ankara İtalya Büyükelçiliği’nin takdirindedir.

Büyükelçiliği Ankara vize başvuru sunu ziyaret amacına uygun evraklarla, eksiksiz ve ideal bir şekilde sunulması halinde ret alma riskini ortadan kaldırmaktadır. Unutmayınız ki;eksik evrak vize başvurunuzun red edilmesinin başlıca nedenidir. VFS Vize ;başvuru süreci ile ilgili olarak sizi doğru yönlendirir. Vize Merkezinin koordinasyon ücretlerini de içermektedir.


Muhsin Yazıcıoğlu Cd. Büyükelçilik aracılığı ile vize başvuruları gerçekleştirilebildiği gibi, bünyesinde yer alan konsolosluk aracılığı ile de her türlü evrak işlemini yapabilmektedir. Türkiye’deki en yetkili resmi kurumu olan Çin Ankara Büyükelçiliği, kendi vatandaşlarının her türlü işlemi kolaylıkla yapmasını sağlamaktadır.


SVizesi : Svizesi ile aynı kategoriye sahip vize türü, Çin ’ de 1günden az kalmak istenmesi durumunda başvurulması zorunlu olan vizedir.

XVizesi : Çin ’de öğrenim görmek isteyen ve 1günden fazla ikamet etmeyi amaçlayan kişilerin başvurması gereken vize türüdür. Vize departmanımıza Çin vizesi ile ilgili her gün onlarca soru gelmektedir. Almanya Hollanda Yunanistan Fransa ve tüm dünya ülkelerine yapılacak olan vize başvuruları için gerekli tüm işlem ve takipleri tam yetkiyle yürütmektedir. Almanya ve İtalya Vize başvuru işlemlerine ait tüm bilgilere ülke seçiminizi yaparak ulaşabilirsiniz.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Büyükelçiliği, vize başvuru işlemlerinde kolaylık sağlamak amacıyla vize prosedürlerinde değişiklik yaptığını açıkladı.


Vize Ankara, Tüm Dünya Ülkelerinin ihale ile anlaştıkları 1. VFS Global, İdata, Bls İnternational, Tls Contact, As Visa, gibi Vize Başvuru Merkezleri ne giriş yetkisi vardır. Yolcuların vekaleti ile birçok ülkede. Vize işlemlerinizin her aşaması vize personellerimiz tarafından titizlikle takip edilir.


Randevu alma, vize için gerekli belgeler hakkında bilgilendirme, belgelerin uygunluğunu kontrol etme, vize başvurusu için formları doldurma, konsolosluk veya vize başvuru merkezlerine teslim etme, sonuçlanmış vizeleri konsolosluktan geri alma ve tarafınıza iletme aşamaları ekibimiz. Firmamız İngiltere vizesi yetkili acenta ile başvuru yapılmaya karar veren bireyler başvuru işlemleri ile ilgili olarak birçok hususta fayda sağlayabilmektedir.


Vizesi sadece iş seyahatleri için verilmektedir, Çin diplomatik temsilcilikleri T. C vatandaşlarına bireysel turistik vize vermemektedir. Grup olarak seyehatlerde Konsolosluk veya Elçiliğe acenta kanalıyla grup vizesi başvurusu yapılmalıdır.


Bu vize kategorisi, seyahat acentesi aracılığı ile bir tura katılma yada uçak ve otel ve otel rezervasyonlarının kişi tarafından temin edilmesi ile turistik amaçlarla Italya’yı ziyaret etmek isteyen kişiler içindir.

Tüm dünya ülkelerine profesyonel vize takibi ve danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. Schengen vizesi, ABD vizesi, İngiltere vizesi. Evraklarınızın eksiksiz tamamlanması,randevunuzun elçilik yoğunluğuna göre alınması ve vize sonuçlanma sürelerini.


Sayfamızda, Almanya vizesi ile ilgili vize çeşitleri, vize evrakları, doldurulması gereken formlar ve vize hakkında ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü bilgiye ulaşabileceksiniz. Sitemizde bulunan Almanya vizesi başvuru bilgileri, Federal Almanya Cumhuriyeti’nin Türkiye’de bulunan büyük elçilikleri,konsoloslukları ve yetkili birimleri tarafından bildirilmiş bilgilerdir. Davetiye: Çin turistik vize başvurusu için davetiye gerekmektedir. Turistik Vize Gerekli Evraklar.


Başvuru yapılması mümkün değildir. Acentemiz sizin adınıza başvuru yapabilme yetkisine sahiptir. Konsolosluğu bu davetiyenin aslını vize başvurusu için kabul etmektedir.


Vizenin sonuçlanması gündür. Express uygulaması mevcuttur, express olarak vize neticelenme süresi gündür. ALMANYA VİZE BAŞVURU Amerika Vizesi.


Vize İşlemlerini hızlı, etkin ve sorunsuz vize alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.